Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5648 kez okundu. | Kategori : TANITIM
Haberin Tarihi :   31 Temmuz 2023 - 08:41

Sanal Ofis Ve Ayrıcalıkları

Büyüt
Küçült
Sanal Ofis Ve

Günümüzde internetin yaygın kullanımı hayatın her yerinde dijital yöntemlerin hızlı bir ÅŸekilde geliÅŸmesine neden yardımcı olmuÅŸtur. Ä°ÅŸ dünyası da bu ilerlemelerden en fazla etkilenen alanlar arasında bulunmaktadır.

Mikro ihracat ya da e-ticaret tarzı pek çok farklı alanın doÄŸmasını bununla beraber sanal dünya sanal ofis kavramıyla da karşımıza çıkmaktadır. Son günlerde çok fazla karşımıza çıkan genel olarak ÅŸahıs ÅŸirketleri gibi KOBÄ° kapsamında bulunan iÅŸletmeler sanal ofis yöntemlerinden faydalanmaktadır.

 Sanal Ofis Nedir?

Yasal olarak bakıldığında bir ÅŸirketin kurulması ve de kendi faaliyetlerini sürdürebilmeleri için adres belirtmeleri zorunlu olmaktadır. Aslında ilk olarak Kuzey Amerika ülkelerinde keÅŸfedilen bir model olarak bilinen sanal ofis de öncelikli olarak ÅŸirketlerin bir adres kiralamalarına devamında bu adresi bir iÅŸ adresi olarak göstermesine yarayan modeldir.

Sanal ofisler aslında evden çalışmayı tercih eden ÅŸahıs ÅŸirketleri ya da giriÅŸimler gibi KOBÄ°' tarafından tercih edilmektedir. Dolayısıyla posta ya da kargo gibi iÅŸlemler gibi iÅŸlemler için ekstra olarak bir adres verilmesine gerek kalmamaktadır. Bununla birlikte evde ya da ÅŸehir dışında çalışılıyorsa geleneksel tipte bir ofis anlayışına pek de gerek duyulmamaktadır.

Bu durumda iÅŸlerini rahat bir ÅŸekilde kurmak isteyen yüzlerce giriÅŸimcinin ekonomik tercihi olan sanal ofisler tam da bu iÅŸlere göredir. Office Ä°stanbul farkı ve de güvencesi ile istendiÄŸi takdirde hemen çok kolay bir ÅŸekilde sanal ofis sahibi olunabilmektedir.

Sanal Ofis Yardımı Nasıl Alınmaktadır?

Sanal ofis kiralama talebinde bulunan ÅŸirketlerin bu konularda uzman olmuÅŸ ofis kiralama ÅŸirketlerine baÅŸvurması gerekmektedir. Genel olarak ÅŸirketler pek çok farklı paketler sunmaktadır. Bu paketler dahilinde ekstra haklar da bulunmaktadır. Ä°lk olarak; adres gösterimleri ile posta, kargo ve evrak kabulü yapılmaktadır. Bu giriÅŸ seviyesidir. GiriÅŸ seviyesine ek olarak telefon hizmetleri de verilmektedir.

Åžirketler arandığı vakit santral, ÅŸirket adına telefonu cevaplamakta konu ile alakalı olarak ÅŸirketi bilgilendirmektedir. Bu orta seviyedir. Orta seviyeye ek olarak ise toplantı salonlarının ayda bir kez olsun sınırlı bir ÅŸekilde kullanılması saÄŸlanmaktadır. Ä°ÅŸte bütün bu paketler ve daha fazlası Office Ä°stanbul ile müÅŸterilerin hizmetinde yer almaktadır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir