Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6761 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   20 Eylül 2022 - 08:52

Bisikletle Karagöl Zirve Turu Yaptılar

Büyüt
Küçült
Bisikletle Karagöl Zirve Turu

Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT) tarafından, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 17-18 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen “Karagöl Zirve Turu” başarıyla tamamlandı.

Bulancak çıkışlı turun, Batlama sapağı-Çaldağ-İnişdibi-Bektaş yaylası-Karagöl Yaylası-Aygır Gölü-Aydındere-Kovanlık güzergahında gerçekleştiğini belirten BBT Üyesi Tanju Çatal, “Turumuzu iki gün olarak planladık ve ilk gün Bektaş Yaylasında kamp yaparak ikinci gün Aygır gölüne ulaştık. Oldukça zorlu ama bir o kadar da keyifli bir tur oldu. Amacımız eşsiz güzelliklere sahip yakın çevremizin ve coğrafyamızın tanıtımına bir nebze olsun katkı sağlamak ve hayatımızda bisiklete daha fazla yer verilebileceğine dikkat çekmekti.

Bu turun gerçekleşmesinde katkılarıyla bizlere destek olan; Bulancak Kaymakamımız Sayın Ünal Koç’a, Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar’a, Kovanlık Belediye Başkanı Sayın Harun Kalıntaş’a ve sponsorlarımız; Fiskobirlik, Haşim Market, Bisela Bisiklet, Huzur Bisiklet, Rüyam Pet Shop ve Çiçekçilik, Gezen Pedallar YouTube Kanalına teşekkür ediyoruz.

Turumuzu, başarıyla ve kazasız bir şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşarken, “Mesafelerin önemi yok. Yeter ki gitmek iste” mottosuyla yeni turlarda ve çok daha güzel organizasyonlarda buluşmayı umuyoruz.

Tamamı bisikletle gerçekleşen turumuza katılan ekip arkadaşlarımızın isimlerini de buraya not düşerek; Selami Daban (Bulancak), Ali İhsan Daban (Bulancak), Erol Şardağ (Bulancak), Bekir Şenel (Bulancak), Erkan Kızıltaş (Bulancak), Niyazi Talha Özdemir (Bulancak), Murat Koca (Bulancak), Ömer Kaan Akbayrak (Bulancak), Zafer Çamaltı (Bulancak), Tanju Çatal (Piraziz), Hüseyin Kaan Tütüncü (Giresun), Müşfik Timur Esen (Giresun), Ali Torlak (Giresun), Onur Ada (Giresun), Emir Efe (Giresun), Harun Raşit Saygılı (Giresun-Takip Aracı Şoför) katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir