Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6896 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2012 - 12:30

2012 Yardım Çalışmalarıma Start Veriyorummmm!

Büyüt
Küçült
2012 Yardım Çalışmalarıma Start
Yardımsever Hemşehrimiz ve köşe yazarımız Erdal Karahasan yardım çalışmalarına yeniden başladığını ifade etti.Erdal Karahasan' ın yardım çalışmalarına yeniden başlaması nedeniyle yaptığı basın açıklaması

2012 YARDIM ÇALIŞMALARIMA START VERİYORUMMMM!

 

1.5 yıl gibi uzun bir aradan sonra yardım çalışmalarına yeniden “ Start Veriyorum ” daha önce 2009-2010 yılları arasından Yardım Kampanyaları çalışmalarındaki yoğunluğa tekrar başlıyorum.

İnsanın içindeki duyguları dışarı yansıtması gerektiğini her yıl daha iyi anlıyorum 19 yasındayken yaptığım çalışmaların kampanyaların 23 yasına geldiğimde daha gerekli olduğunu anlıyorum. Ve artık bir noktada insan kendine dur diyemiyor rahat olamıyor bir insana yapılan bir küçük yardımın o yardımı yaptıktan sonra “ Allah “ tarafından başka şekilde karşılığını alıyorsun ama yaptığımız bu yardımların desteklerin karşılığını yarın hemen alacağız düşüncesi insanlara başka düşünceleri düşündürebilir, bazı çalışmalar insanları çıkar içerisine sokabilir ama bilinmelidir ki; Çıkarla girilen bir işte sonuç mutlu olmaz, tam tersine başarısızlıkla sonuçlanabilecek bir durumla karşılaşabiliriz.

       Açıkçası  bu zamana kadar yaptığım çalışmalardan hiç çıkar beklemeksizin yaptığımdan çok başarılı sonuçlar aldım ve bunların sonucunda kendime DUR! Demedim pes etmeden hep devam ettim. Ve bu çalışmalarıma Yalova Halkının desteği çok olmuştur. Bundan dolayı Yalova Halkına bizzat Teşekkürlerimi sunuyorum. Ve diğer taraftan da Giresunlu bir vatandaş olarak kendi halkımı eleştiriyorum bu zamana kadar yaptığım çalışmalarda hiçbir Giresunlu bir vatandaşın bana yardım çalışmalarında destek olmadığını gördüm. Çok telefon aldım Giresunlu vatandaşlardan ama birinden sadece telefondan başka bir destek görmedim söylenen her şey lafta kaldı bu saatten sonra artık onlara da gönderme olsun bu yazım artık SOSYAL ÇALIŞMALARDA GÖRMEK İSTİYORUM DESTEKLERİNİZİ. Yalova Halkı tarafından destek görmek beni her ne kadar mutlu etsede bu destek kendi halkım tarafından daha net olmalıdır.

ERDAL KARAHASAN

 

NOT: ÇALIŞMALARA DESTEKTE BULUNMAK İSTEYENLER

0535 044 83 46 Numaralardan bana ulaşabilirler.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir