Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7730 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   24 Temmuz 2012 - 21:51

24 Temmuz Basın Bayramı Mesajları

Büyüt
Küçült
24 Temmuz Basın Bayramı
Genel Sekreter Mehmer Emür'ün 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

   

Genel Sekreter Mehmer Emür'ün 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür , bir kutlama mesaj yayınladı.

Genel Sekreter Emür, yayımladığı mesajda, Giresun'un seçkin bir toplumunu oluşturan, toplumsal çalışmalarında ve iyiye güzele ve doğruya yönelik faaliyetlerinde her zaman destek ve katkılarını gördüğü basın mensuplarının bayramını kutladığını belirtti.

Günümüzde büyük bir hızla gelişen kitle iletişim araçları sayesinde her geçen gün güçlenerek ilerleyen basın teşkilatı için, şüphesiz haberleşme özgürlüğünün kullanımının önemli bir unsur olduğunu dile getiren Emür, “Haber alma ve yayma özgürlüğüne verilecek önem, demokratik yaşamın gelişmesine katkı sağlayacak; bununla birlikte attığı adımlardan emin, doğru bilgilendirilmiş, çağdaş bir toplum da yaratacaktır. Fikir özgürlüğünün önündeki en önemli engellerden biri olan sansürün kaldırılmasının 103. yıldönümü nedeniyle, görev yapan tüm basın çalışanlarının bu önemli gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 AK Parti Giresun İl Başkanı Av. Sabri ÖZTÜRK'ÜN 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Basın toplumun aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında, fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde etkin rol oynayan kurumların başında gelmektedir.

Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak gördüğümüz basın; ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur.

Günümüzde hızla gelişen kitle iletişim araçları ile birlikte etkinliği her geçen gün artan yazılı, internet, işitsel ve görsel basın kuruluşları, yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında halkı bilgilendirmekte, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok görev ve sorumlulukları da üstlenmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Giresun’da faaliyet gösteren yerel gazete, dergi, radyo, İnternet gazetesi, televizyonlarımızın ve ulusal ajans temsilcileri ile zengin bir kadroya sahip değerli basınımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar, meslek hayatlarında başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir