Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7733 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2012 - 21:03

6.Giresun Günleri Tanıtım Aracı Ege ve Akdeniz'de

Büyüt
Küçült
6.Giresun Günleri Tanıtım Aracı Ege ve
Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün Çanakkale'den Başlayarak Antalya-Kemer'e Kadar 6.Giresun Günleri Afişlerini Her tarafa Astı ve Dağıttı.

6.GİRESUN GÜNLERİ TANITIM ARACI EGE VE AKDENİZDE

 

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün Çanakkale'den Başlayarak Antalya-Kemer'e Kadar 6.Giresun Günleri Afişlerini Her tarafa Astı ve Dağıttı.

 

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün Çanakkale'den Başlayarak Antalya-Kemer'e Kadar 6.Giresun Günleri Afişlerini Ege ve Akdeniz'in Dörtbir yanına Astı ve Dağıttı.

Çanakkale,GeliBolu,Balıkesir,Manisa,İzmir,Aydın,Afyon,Denizli,Muğla,Alanya,Antalya,Kemer Çanakkale'den başlayarak Antalya'ya kadar her gittiği yerde 6.Giresun Günleri'nin tanıtımını yapan Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün 6.Giresun Günlerinin Gördüğü yoğun ilgiden çok mutlu oldu Ege ve Akdeniz Halkına Giresun Günlerinin Uluslar arası çapta ne kadar başarılı olduğundan Geçen Senelerdeki Giresun Günlerinin yoğun kalabalıklar ile tanıtılmasından yerli ve yabancı basının gösterdiği ilgiden bahsederek Herkesi 6.Giresun Günleri'ne Davetetti.

Abdullah Akgün "İzmir ve Antalya'da Karşılaştığım Giresunlu Hemşerilerimiz geçen senelerde Giresun Günlerine katılmışlar ve bu seneki organizasyonumuzu iple çektiklerini söylediler özellikle İzmir Kemeraltın'daki esnafın ilgisi bi hayli yoğundu ve mutlaka bu organizayonu görmek istediklerini söylediler geçensene basında(Gazete ve Tv) Kızılderili'leri gördüklerini ve bu organizasyondan haberdar olduklarını ve busene ziyaret etmek istediklerini söylediler dedi.

Abdullah Akgün ben bu afişleri dağıtırken Ege ve Akdeniz'de bu kadar yoğun bir ilgi beklemiyordum ama gördümki Giresun Günleri Markası Türkiyemizin Dört Bir Yanıda yankı yapmış bu beni gerçekten duygulandırdı ve mutlu oldum dedi.

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir