Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9277 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2011 - 18:57

Bağcılar yılın en başarılı ilçesi

Büyüt
Küçült
Bağcılar yılın en başarılı
İstanbul Radyo Yayıncıları Birliği, Bağcılar'ı yılın en başarılı ilçesi seçti.

Bağcılar yılın en başarılı  ilçesi

İstanbul Radyo Yayıncıları  Birliği, Bağcılar'ın yılın en başarılı ilçesi seçti. Radyo dinleyicilerine bire bir sorularak yapılan değerlendirmede Bağcılar yüzde 48’le “Yılın En İyi İlçesi” seçildi. Başkan Çağırıcı, ödülünü Birlik Başkanı Ali Sadık’ın elinden aldı.

İstanbul Radyo Yayıncıları  Birliği Bağcılar ilçesini yılın başarılı ilçesi seçti. Birliğe bağlı radyoların dinleyicilerine bir bir sorarak gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda Bağcılar en başarılı ilçe seçildi. Birlik Başkanı Ali Sadık, “Dinleyicilerimize ‘sizce en başarılı ilçe hangisi?’ diye sorduk ve yüzde 48 oranında Bağcılar sonucu çıktı” dedi.

Bu dinleyicilerin büyük çoğunluğunun da Bağcılar’da ikamet etmediğini ifade eden Sadık, “Ya Bağcılar’a gelip gidiyorlar, ya Bağcılar’da ikamet eden bir akrabaları, arkadaşları var. Onun için Bağcılar’daki çalışmaları başarılı bulduklarını ifade ediyorlar” diye konuştu.

ÇAĞIRICI’YA YILIN BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

Bağcılar’ın en değerli ilçe seçilmesinin ardından, ilçede yürütülen hizmetlerden dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya “Yılın En İyi Belediye Başkanı” ödülü verildi. Plaketi, Birlik Başkanı Ali Sadık’tan alan Çağırıcı, Radyo Yayıncıları Birliği’ne teşekkür etti. “Almış olduğumuz ödüller bizi daha da teşvik ediyor” diyen Çağırıcı, “Dinleyicilere sorularak yapılan bir değerlendirme sonucunda Bağcılar’ın ‘En Başarılı İlçe’ seçilmesini de çok önemsiyorum. Demek ki yapmış olduğumuz çalışmalar, vatandaşlarımız tarafından olumlu karşılanıyor. Ben bu ödülü Bağcılarlı hemşehrilerim adına alıyorum” dedi.

Ayrıca Bağcılar Kaymakamı  Veysel Yurdakul, Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş, 2010 yılında görev yapan Bağcılar Emniyet Müdürü Nihat Çulhaoğlu ve AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz de ödüle layık görüldü. Çulhaoğlu’nun ödülünü onun adına Bağcılar Emniyet Müdürü Birol Usşen alırken, Necati Karagöz’ün plaketini ise AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk aldı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir