Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8155 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   04 Ağustos 2022 - 15:55

Bulancak Bisiklet Topluluğu Karagöl Zirve Turu Yapacak

Büyüt
Küçült
Bulancak Bisiklet Topluluğu Karagöl Zirve Turu
Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT) üyeleri, 10-11 Eylül 2022 tarihlerinde Giresun’un en yüksek ikinci zirvesi olan 3 bin 100 metrelik Karagöl Dağı zirveside dahil olmak üzere, Giresun ve Ordu Yaylalarını kapsayan toplam 200 km’lik bisikletle doğa ve çevre turu düzenleyecek. Bulancak’tan başlayacak tur; Batlama Vadisi, İnişdibi-Çaldağ üzerinden Kulakkaya Yaylası, ardından Bektaş Yaylası, Karagöl Yaylası, Karagöl Zirve, Çambaşı Yaylası, Paşakonağı Yaylası, Kovanlık ve Bulancak güzergahında gerçekleşecek. Oldukça zorlu ve bol tırmanışlı turun tamamı bisikletle geçilecek.
Macera Devam Ediyor
İki gün sürecek kamplı turda Karagöl Yaylasında bir gece konaklayacaklarını ifade eden BBT Üyesi Zafer Çamaltı, “Bu yıl turlarımızın tamamında dağları ve yaylaları hedefledik. Bundan önce; Paşakonağı, Bektaş Yaylası, Kümbet Yaylası, Şebinkarahisar gibi zorlu rotaları tamamladık. Ayrıca 28-31 Temmuz 2022 tarihlerinde Ordu’da düzenlenen ‘Ordu Bisiklet Festivaline’ katılım sağlayarak; Yason Burnu, Çambaşı Yaylası-Topçam rotalarında bisiklet sürdük. Bu turumuzda da ‘Macera Devam ediyor’ sloganıyla ilimizin en yüksek ikinci zirvesi olan 3 bin 100 metrelik Karagöl Zirve dahil, Giresun ve Ordu Yaylalarını kapsayan toplam 5 Yaylayı da içine alan tam bir Yaylalar turu gerçekleştireceğiz. Amacımız çevremizdeki doğal güzelliklere dikkat çekmek, tanıtımlarına katkıda bulunmak ve Bisiklet kültürünü yaygınlaştırmaktır. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir hayat için herkesi bisiklet kullanmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir