Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6706 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2012 - 19:03

Bütün çocuklarımızı camilerimizle ve Kur'an' la buluşturmaya davet ediyoruz.

Büyüt
Küçült
Bütün çocuklarımızı camilerimizle ve Kuran la buluşturmaya  davet
Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Fethi KARAHÜSEYİN'in ''Bütün çocuklarımızı camilerimizle ve Kur’an’ la buluşturmaya davet ediyoruz'' konulu basın açıklaması...

  Bütün çocuklarımızı camilerimizle ve

                                          Kur'an' la buluşturmaya  davet ediyoruz.                                                

 

 Diyanet-Sen Giresun Şube Başkanı Fethi  KARAHÜSEYİN'in ''Bütün çocuklarımızı camilerimizle ve Kur’an’ la buluşturmaya  davet ediyoruz'' konulu basın açıklaması...                                                

 

 

Bu sene de artık ; Bütün çocuklarımızı camilerimizle ve  Kur’an’ la buluşturmaya  davet ediyoruz.

Bütün ebeveynlerimizi de çocuklarımızın yaz Kur’an Kursuna camilerimiz ve Kur’an Kurslarımıza açılacak olan Yaz Kur’an Kurslarına katılmalarını, kutsal kitabımız KUR’AN’ la buluşmaya davet ediyoruz.

 

Dinen anne-baba yani ebeveynler olarak çocuklarımıza karşı görevlerimizden biri de onlara güzel bir İslami terbiye vermek  ve dini bilgilerle donatmak. Aile ortamında çocuklarımıza tam olarak veremediğimiz temel dini bilgileri, yaz kurslarını bir fırsat olarak bilip almalarını sağlamamız gerekir. Çocuklarımızın kurslara gidip-gitmediklerini takip etmeli onların katılmalarını sağlamalıyız.

 

16 Haziran'dan itibaren, okur-yazar olan bütün çocuklarımızın yaş haddine ve eğitim durumuna bakılmaksızın kanuni temsilcilerinin talebine bağlı olarak, günde 3 saat, haftada 5 gün olmak üzere iki ay süreyle Kur'an ı Kerim ve mealini öğrenebilmeleri ve dini bilgilerini geliştirebilmeleri amacıyla DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZCA  CAMİLER VE KUR’AN KURSLARIMIZDA YAZ KUR’AN KURSLARI   açılacaktır.

 

Geçtiğimiz sene bu seneki yaz kursları için aynen şu ifadeyi kullanmıştık. “Umarız İnşallah gelecek seneki kurslarımızda talep ettiğimiz ve  yapılacak kanuni değişiklikler  ile kur’an eğitiminin önündeki  yaş haddi.. probleminin de çözülmüş olması inancımızı tekrarlamak istiyoruz.” demiştik. Allah’a hamdolsun bu talebimiz de yerine gelmiş durumda.

Bu vesile ile kurslarımızın hayırlı olmasını diler çocuklarımızın genç dimağlarında ve gönüllerinde  Hz. Allah(C.C) ve  Hz. Muhammed (SAV)  sevgisinin yerleşmesini dilerim.

 

 

Fethi  KARAHÜSEYİN
      Diyanet-Sen
Giresun Şube Başkanı




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir