Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7778 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   24 Mart 2012 - 20:21

Çamoluk Derneği İlkelerin Öncüsü Olmaya Devam Ediyor

Büyüt
Küçült
Çamoluk Derneği İlkelerin Öncüsü Olmaya Devam
Basın bülteni hazırlayarak çalışmalarını halka duyuran, hesaplarını ve faaliyetlerini denetim kuruluna açan ve hemen her hafta bir köy derneğini ziyaret eden Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu, bir yeniliğe daha imza atarak yönetim kurulu toplantılarını köy derneklerinde yapma kararı aldı.

YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YENİCE BELDE DERNEĞİNDE YAPILDI

ÇAMOLUK DERNEĞİ İLKLERİN ÖNCÜSÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Basın bülteni hazırlayarak çalışmalarını halka duyuran, hesaplarını ve faaliyetlerini denetim kuruluna açan ve hemen her hafta bir köy derneğini ziyaret eden Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu, bir yeniliğe daha imza atarak yönetim kurulu toplantılarını köy derneklerinde yapma kararı aldı.

Bu çerçevede ilk uygulama Yenice Beldesi Derneği’nin Esenler’de bulunan merkez binasında yapıldı.

Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu toplantısına, Yenice Beldesi Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ve yönetici arkadaşları da katıldı. Toplantıda Çamoluk Derneği Yöneticisi Yenice’li Serhat Kahrıman’da hazır bulundu.

Toplantıda ağırlıklı olarak bal festivali konuşulurken, Müslüm Duras İlköğretim Okulu’nun genel sorunlarına da değinildi.

Çamoluk Derneği Başkanı Yaşabey Kalebaşı, bu uygulamanın devam edeceğini, kendilerine gönlünü açan ve misafirperverlik gösteren Yenice Derneği yöneticilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, tahtadan kuleler ve kumdan kaleler yaparak sun’i problemler oluşturmanın başarıyı engelleyen en büyük unsur olduğunu, Yenice Beldesi Derneği’nin geleceği gören ve buna göre adımlar atan başarılı insanlardan oluştuğunu görmenin tüm Çamoluk için kazanç olduğunu belirtti. Aydın, şeffaflık adına yaptıkları uygulamaların artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Misafirlerini büyük bir samimiyetle karşılayan Yenice Beldesi Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ise kendilerine aidiyet duygusunu hissettiren böyle bir uygulama için Çamoluk Derneği’ne teşekkür ettiklerini ve birlikte yapılan toplantıdan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Haber: Ufuk Kesecek



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir