Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8755 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   19 Temmuz 2011 - 10:21

Deniz Yıldızı Altaş Tv' de

Büyüt
Küçült
Deniz Yıldızı Altaş Tv
Gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım hizmetlerini her yıl artırarak devam ettiren Giresun Deniz Yıldızı Derneği yeni dönem televizyon programlarına 21 Temmuz 2011 Perşembe Günü Ordu Altaş Tv.'de başlıyor.

DENİZ YILDIZI ALTAŞ TV’de

     Gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım hizmetlerini her yıl artırarak devam ettiren Giresun Deniz Yıldızı Derneği yeni dönem televizyon programlarına 21 Temmuz 2011 Perşembe Günü Ordu Altaş Tv.'de başlıyor.

      Daha fazla ihtiyaç sahibi insanımıza, daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla her hafta bir televizyon programları gerçekleştiren Deniz Yıldızı Derneği bu yılki programlarını Ordu Altaş ( frekans: 11 957, Polorizusyon: dikey(v), Symbol: 27 500, FEC: 5/6 ) televizyonunda gerçekleştirecek. 21 Temmuz 2011 Perşembe gününden itibaren her hafta Perşembe günleri saat 21.00 – 23.00 arasında yayınlanacak olan programlarla birlikte yine bir çok insanımızın yüzü gülmeye devam edecek.

     Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, derneğimiz kuruluşundan günümüze kadar yüzlerce ihtiyaç sahibi insanımızın rahat bir nefes almalarına vesile olmuştur. Ancak verilen hizmetteki tüm katkılar yardımsever insanlarımıza aittir. Bizler gelen yardımların ihtiyaç sahiplerine en hassas bir şekilde ulaşması için çelikten bir köprü olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi yardımseverlerimizin bize emanetleri en titiz şekilde yerlerine ulaştırılacaktır dedi.18.07.2011





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir