Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9330 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2013 - 02:03

DOKA 5. Dönem DFD Sonuçları

Büyüt
Küçült
DOKA 5. Dönem DFD
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Mali Destek Programı kapsamında 5. Dönem başarılı projeler yayınlandı.

02.09.2013 tarihinde Valimiz Sayın Hasan Karahan’ında katıldığı Ordu İlinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında 9 (dokuz) adet faaliyetin desteklenmesine karar verildi.

İlimizden Valiliğimiz AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezinin hazırladığı “Doğu Karadeniz Ekoturizm Kriterleri Araştırma Projesi (DOKA EKAP)” isimli proje destek almayı hak kazandı.

Proje ile Doğu Karadeniz TR90 Düzey 2 Bölgesinde Ekolojik Turizm potansiyelini harekete geçirerek bölgenin doğal yapısını ve kaynaklarını korumak ve sürdürülebilir turizm altyapısını ortaya çıkarılmak amaçlanıyor.

Bölgenin turizm çeşitliliği ve ekoturizm imajının ulusal ve uluslararası arenada farkına varılması sağlamak için; Bölge için Ekoturizm kriterlerinin araştırılarak uygun modelin kitapçık haline getirilecek. Doğu Karadeniz bölgesinde ekoturizm faaliyeti gösteren tesisler, çiftlikler ve STK’lara ekoturizm kriterleri hakkında bilgilendirme ve eğitimler verilecek. Ekoturizm ağı ile bölgenin ulusal ve uluslararası arenada görünürlüğünün arttırması ve bu tesislerin birbirleri ile haberleşmelerini sağlamak için ortak kullanıma açık web sitesi kurulacak. Bu sayede ulusal ve uluslararası araneda mevcut sistemlere entegre olma ve görünürlüğü sağlanmış olacak. Eko-etiket kullanılarak pazarlama açısından pozitif ayrımcılık sağlanması (Ortak Ekoturizm Logosu tasarlama) ile de turizmde ekolojik markalaşma amaçlanıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için; Valiliğimiz AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezinin web sitesini takip edebilirsiniz

http://www.giresunab.gov.tr




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir