Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8441 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   30 Nisan 2012 - 23:06

Erdal Karahasan Yazılarıyla Aramızda

Büyüt
Küçült
Erdal Karahasan Yazılarıyla
Gazetelerin Yalovanın Robin Hood'u diyerek övgüyle söz ettiği Aydındereli hemşehrimiz Erdal Karahasan yazılarıyla aramızda olacak.

Yerel ve Ulusal gazetelerin Yalovanın Robin Hood'u diyerek övgüyle söz ettiği Aydındereli hemşehrimiz Erdal Karahasan yazılarıyla aramızda olacak.

Erdal KARAHASAN...Özgeçmişi       

1988 yılında İstanbul’un Bakırköy İlçesinde doğdum.Çocukluk hayatım İstanbul’da geçti.1999’da Yalova’ya geldim.

İlk Okulu Yalova Gazi Osman Paşa İlk Öğretim Okulunda okudum.Lise hayatına; Fatih Sultan Mehmet Lisesinde başladım.

Lise yıllarımın sonuna doğru Tiyatro Oyunları yazdım sahneledim. Daha sonra o zamanın güncel sorunları olan yoksulluk çalışmalarına adım attım.

Daha sonra Sosyal çalışmalara yoğunluk verdim ve başarılı işler yaptım ve YGM21 BELEDİYE KADIN MECLİSİ TARAFINDA 19 MAYIS 2009 Tarihinde " YILIN GENCİ ÖDÜLÜNE " LAİK GÖRÜLDÜM

Erdal Karahasan'ın Akşam Gazetesi'nde yayınlanan haberi

 Yalova'da 20 yaşındaki Erdal Karahasan, kullanılmayan giysi ve kırtasiye malzemelerini, kendi imkanlarıyla toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

 Erdal Karahasan, 10 ay önce çevresinde tanıdığı ailelerden kullanılmayan giysi ve kırtasiye eşyalarını toplayıp yoksul ailelere vererek yardım faaliyetlerine başladığını söyledi.

 İlk başta insanların kendisini dilenci sandığını ifade eden Karahasan, bir süre sonra niyetinin anlaşıldığını ve yardımların arttığını belirtti. Yardıma muhtaç çok sayıda aile olduğunu fark etmesiyle böyle bir kampanyaya başladığını dile getiren Karahasan, ''Görenler bana 'Robin Hood' diye hitap ediyor. Bundan sonra yardım faaliyetlerini daha organize hale getireceğim. Muhtarlık ve resmi kurumlarla temasa geçiyorum. Gerekirse bir dernek kurup o çatı altında yardımlarımı sürdürmek istiyorum'' dedi.

 Karahasan, şu ana kadar 13 binin üzerinde eşyayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığını, yardım faaliyetlerini tamamen kendi imkanlarıyla yürüttüğünü kaydetti.

''İnsanların dualarını almak beni mutlu ediyor'' diyen genç yardımsever, bu yıl ÖSS'ye girdiğini, sınav sonucunda üniversite eğitimi için Yalova'dan ayrılsa bile bulunduğu kentte çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Haberin devamı için linki TIKLAYIN

    

Erdal Karahasan' a Aydındere Haber olarak aramıza hoşgeldin diyor çalışmalarında başarılar diliyoruz...

Erdal Karahasan'ın ilk köşe yazısını okumak için TIKLAYIN


 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir