Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8837 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   16 Şubat 2012 - 18:46

Ferat Abidinoğlu Görevinin Başında

Büyüt
Küçült
Ferat Abidinoğlu Görevinin
*Giresunspor Kulüp Başkanı Ferat Abidinoğlu'nun istifa ettiğine ilişkin akşam saatlerinde gündeme düşen haber gerçeği yansıtmamaktadır.

FERAT ABİDİNOĞLU GÖREVİNİN BAŞINDA

      *Giresunspor Kulüp Başkanı Ferat Abidinoğlu'nun istifa ettiğine ilişkin akşam saatlerinde gündeme düşen haber gerçeği yansıtmamaktadır.  

Giresunspor Kulübü  Başkanı Ferat Abidinoğlu ile ilgili olarak akşam saatlerinde gündeme düşen “Giresunspor Kulübü Başkanı Ferat Abidinoğlu istifa etti” haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

Bir ajans mahreciyle yayınlanan haber in ulusal ve yerel basında yer alması nedeniyle bu açıklamayı  yapmak zorunluluğumuz doğmuştur Başkanımız Ferat Abidinoğlu’nun küçük bir sağlık sorunu bulunmakta ve evinde istirahat etmektedir.

Kulübümüzün teknik direktörü Bahri Kaya görevinden istifa ettiğini yönetime bildirmiş, konu basına intikal etmiştir. Söz konusu durumla ilgili olarak detaylı açıklama yarın yapılacaktır.  

Giresunspor Yönetim Kurulu  

 
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir