Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7137 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   27 Mart 2012 - 15:02

Fuat Kuş' tan Tüm Giresunlulara Çağrı

Büyüt
Küçült
Fuat Kuş tan Tüm Giresunlulara
Giresunspor Asbaşkanı Fuat Kuş, içinde bulunduğumuz durum nedeniyle bir çağrı yaptı. Kuş; ''gün birlik ve beraberlik günüdür'' dedi.

FUAT KUŞ'TAN TÜM GİRESUNLULARA ÇAĞRI

*Giresunspor Asbaşkanı Fuat Kuş, içinde bulunduğumuz durum nedeniyle bir çağrı yaptı. Kuş; ''gün birlik ve beraberlik günüdür'' dedi.

 

Bu takım düşmemeli... Düşmemek için birlik ve beraberlik lazım. Herkesin bir araya gelmesi lazım.

Kalan maçları kazanmak için ne gerekirse yapmak zorundayız. Futbolcuların pirim alacaklarını hemen ödemek zorundayız. Futbolcular maçlara daha rahat çıkmalı.  Bugün bir şeyleri eleştirme zamanı değildir. Bu kulüpte görev yapan herkes Giresun’u sevdiği için vaktini ve parasını harcamıştır.

İstifa eden başkan ve yöneticilere bu zor zamanda Giresun spor’a omuz verdikleri için teşekkürler ederim. Başkanımızın sağlık problemleri inşallah düzelir de yine aramızda görürüz. Kalan maçların öncesinde Giresun kenti olarak bu takımı sırtlamalı ve taşımalıyız.

Futbolcuların alacakları var. Bugün söz söyleme günü değil problemleri çözme günüdür. Cuma gününe kadar iş adamından siyasetçisine, bürokratından eski ve yeni tüm yöneticilerine kadar herkesi göreve çağırıyorum. Haydi, Sayın Belediye Başkanım, Haydi Sayın Valim, Haydi Sayın ilçe belediye başkanlarım, haydi Giresunlular zaman elimizi taşın altına koyma zamanıdır. Ben 5.000 TL kulübe bağışlayarak başlıyorum.  Sıra sizde…  Şimdi Birlik Zamanı…

                                                                                                                                                      

Saygılarımızla

Giresunspor Yönetim Kurulu



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir