Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7982 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   09 Temmuz 2012 - 18:58

Giresun Federasyonu'ndan engellilere minibüs

Büyüt
Küçült
Giresun Federasyonundan engellilere
Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, 6. Giresun Günleri'ni ziyaretinde Giresun'daki engellilere minibüs vaat eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın sözünün takipçisi oldu, Giresun'daki engellilere bir minibüs kazandırdı.

Giresun Federasyonu’ndan engellilere minibüs

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, 6. Giresun Günleri'ni ziyaretinde Giresun'daki engellilere minibüs vaat eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Topbaş'ın sözünün takipçisi oldu, Giresun'daki engellilere bir minibüs kazandırdı.

    

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 6. Giresun Günleri'nde Hasan Turan'la yaptığı sohbet esnasında Giresun'da engellilerin kurduğu ve faaliyet gösterdiği çeşitli dernek ve kulüpleri olduğunu öğrenmiş, bu vatandaşlarımızın herhangi bir etkinliğe naklinde çeşitli sorunlar yaşandığını duyunca da Başkan Turan'ın talebi üzerine minibüs sözü vermişti. Bu hayırlı işin bir an önce sonuçlanmasını kendisinin çok arzuladığını dile getiren Topbaş, "Bu güzel organizasyonu yapan değerli yöneticilerimizin isteğini geri çeviremeyiz. Böyle güzel amaçlara hizmet etmek bizi onurlandırır.

Biz bu işi halledeceğiz, ancak siz de bu işin takipçisi olun ki, en kısa sürede sonuçlansın." diyerek konuyla ilgileneceğini belirten Kadir Topbaş'ın sözünün takipçisi Hasan Turan, engelli Giresunluların yüzünü güldürecek olan donanımlı minibüsü Giresun'a kazandırmış oldu.

4 adet akülü  engelli arabası ve 10 kişilik yolcu koltuğu kapasitesine sahip, klimalı, 6 teker, uzun şase minibüs, 0 km. Minibüs son yıllarda, oldukça başarılı çalışmalar yapan ve katıldıkları  çeşitli yarışmalardan ödüllerle dönen engellilerimize, sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerindeki nakillerinde ve gezilerinde yardımcı  olmak üzere Giresun Valiliği'ne tahsis edilecek.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, 6. Giresun Günleri'nde Başkan Topbaş'la yaptığı görüşmeyi Valimiz Dursun Ali Şahin'e iletti. Şahin, bu tür hayırlı girişimlerden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.  Karşılıklı müşavereden sonra minibüsün Valilik emrine tahsisatının uygun olacağı kanaatine varıldı.

Araç, son formaliteler yerine getirildikten sonra, 9 Temmuz Pazartesi günü yola çıkacak. Salı günü ise Federasyon Başkanı Hasan Turan, Federasyon'dan yöneticiler ve yetkililerle birlikte aracı Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'e teslim edecek.

Turan, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: "Giresun'daki engellilerimizin sıkıntılarının giderilmesine ve sosyal alanda daha çok söz sahibi olarak kendilerinin bu toplumun bir parçası olmalarını  sağlayacak girişimler çok önemli. Biz de böyle bir girişime aracı  olduğumuz için çok memnuniyet duyuyoruz. Son yıllarda sporcularımız gerçekten takdire şayan başarılar elde etmişlerdir. Bu başarılarının zorluk ve sıkıntı ortamında devam etmemesi ve ulaşımlarının rahat bir şekilde temin edilmesi için Sayın Kadir Topbaş'ın verdiği minibüs söz bizi motive etti. Böyle önemli bir konuda koşuşturmak ve hayırlı bir neticeye ulaştırmak onur verici. Bu aracın Giresun'a, değerli engelli kardeşlerimize ve ilimiz insanına hayırlı olmasını diliyor, bizleri mutlu edecek sonuçlar getirmelerini bekliyoruz."

Başkan Hasan Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın destek ve katkılarından çok memnuniyet duyduğunu ve gösterdiği hassasiyetten oldukça müteessir olduğunu belirterek şöyle dedi: "6. Giresun Günleri'ndeki ziyaretinde Sayın Başkanımız Kadir Topbaş böyle bir hassasiyet gösterdi. Bizleri onurlandıran Sayın Topbaş'a ve mesai arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin ve ebeden kendilerinden razı olsun. Aracımızın Valiliğimiz uhdesinde bütün engelli dernekleri ve kulüplerinin yararına en güzel ve faydalı şekilde kullanılarak, ilimizdeki engellilerin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah, aracımıza kazasız belasız ve hayırlı yolculuklar diliyorum."

 Klimalı ve 4 adet aküye sahip olan araç, 6 kişilik koltuk kapasitesine sahip, 6 teker, uzun şase Ford Transit minibüsün yaklaşık değerinin, 80 bin TL civarında olduğu bildirildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir