Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9450 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   30 Aralık 2011 - 19:12

Giresunspor Başkanı ABİDİNOĞLU' ndan Teşekkür ve Yeni Yıl Mesajı

Büyüt
Küçült
Giresunspor Başkanı ABİDİNOĞLU ndan Teşekkür ve Yeni Yıl
ABİDİNOĞLU, GİRESUNSPOR'A HİZMET VE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR, ETTİ. ABİDiNOĞLU GİRESUNSPOR AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLADI

ABİDİNOĞLU, GİRESUNSPOR'A HİZMET VE DESTEK

VEREN HERKESE TEŞEKKÜR, ETTİ. 

ABİDiNOĞLU GİRESUNSPOR AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLADI 

Giresunspor'un 27 Aralık tarihinde yapılan kongresinde genel kurul üyelerimizin teveccühü ile Giresunspor'u yönetme görevi şahsım ve yönetim kuruluna verilmiştir.

Kulübümüz zorlu bir sürecin içinden geçerken mevcut duruma kayıtsız kalmamız olanaksız olduğu için bu görevi üstlenmiş bulunuyoruz.

BU süreçte geride kalan sürecin acı tabloları ve bilançosuyla hesaplaşmadan, geleceğe yönelik adımları doğru ve kararlı bir şekilde atmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu noktada bizim en büyük destekçilerimiz, Giresunspor’un sorunlarına sahip çıkan milletvekillerimiz, valimiz ve belediye başkanlarımızdır.

Şehrimize ve takımımıza katma değer katan tüm kişi ve kurumlara da teşekkür etmeyi bir görev olarak kabul ediyoruz.

Biliyoruz ki bu sürecin üstesinden gelmek için Giresun’da yaşayanı veya gurbette olanıyla tüm Giresunlular bir bütünleşme içinde olması gerekir. Herkesin bu noktada elinden gelen desteği kulübümüze göstereceğinden en küçük bir kuşkumuz bulunmamaktadır.

Birleşirsek neler yapabildiğimizi kulübümüzün şanlı sayfalarda net bir şekilde görebiliyoruz. Şimdi yapmamız gereken, pek çok konuda olduğu gibi birleştiğimizde gücümüzün ne kadar büyük olduğunu herkese göstermektir.

Bu bağlamda bize görevi devreden Kayyum Heyeti ve bugüne kadar işlerin yürümesi için elini taşın altına maddi ve manevi olarak koyan tüm Giresunlulara teşekkür ediyoruz.

Giresunspor sadece yönetim kurulunda görev yapanların değil, bu kulübe gönül veren;  taraftarından, malzemecisine, futbolcusundan genel kurul üyesine kadar herkesin ortak paydasıdır. Biz bu ortak değerimizi yüceltmek ve layık olduğu yere gelmesi için çalışma nöbetini üzerimize aldık.

Göreve başlarken, başta kulübümüzün bugüne kadar yaptığı mücadelede hiçbir fedakârlıktan kaçmayan, futbolcu, teknik kadro ve idari personelimize teşekkür ediyoruz.

Onlarla yeni bir mücadelenin içinde olmaktan gurur duyuyoruz. Kısa sürede sorunları aşma konusunda çalışmaları gerçekleştireceğimizin bilinmesini de vurgulamakta yarar görüyoruz.

Rengimiz “yeşil-beyaz”, armamız  “çotanak” etrafında toplanan herkesi sevgi ile kucaklıyor, birlikte neler yapacağımızı göstereceğimiz bu süreçte katkılarınızdan destek alacağımızı bilmenizi istiyoruz.

Bu vesile ile Giresunspor camiası  başta olmak üzere futbol ailesinin yeni yılını kutluyor, 2012’nin Giresun başta olmak üzere Türkiye ve dünyaya barış ve mutluluk getirmesini diliyoruz.  

Ferat ABİDİNOĞLU

Giresunspor Kulübü Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir