Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7309 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2012 - 21:58

Giresunsporda Cindemir dönemi

Büyüt
Küçült
Giresunsporda Cindemir
Abidinoğlu'ndan boşalan başkanlık görevine Cengiz Cindemir getirildi

İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir, Giresunspor’a resmen başkan oldu. Yeşil-beyazlı kulüpte uzun yıllar yöneticilik yapan ve sezon başında kulübe talipli çıkmayınca Kayyum Başkanı olarak atanan Cindemir, Ferhat Abidinoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda başkanvekili olarak görev yapıyordu. Abidinoğlu’nun istifasının ardından bir süredir başkansız yönetilen Giresunspor’da yönetim kurulu toplandı ve Haziran ayında yapılacak olağanüstü genel kurula kadar kulüp başkanlığı görevine Cindemir’i getirdi. Bu kararın tüzük gereği alınması gerektiği belirtildi.

BAŞKA DEĞİŞİKLİKLER DE VAR


Başkanlığa İl Sağlık Müdürü Cengiz Cindemir’in getirildiği Çotanaklar’da, eski başkan Ferhat Abidinoğlu ile birlikte istifa eden Genel Sayman ve İkinci Başkan Gökalp Kasapoğlu’nun görevi ise Ahmet Kokal’a verildi. Başkan ve yardımcısının istifa etmesinin ardından yönetim kurulu yedek listesinden Nihat Yamak ve Bahattin Kurtoğlu asil yönetici oldular. Başkan Cindemir, “Kongre kararını lig sonunda alacağız. Bu sürece kadar ben ve arkadaşlarım Giresunsporumuz’u en iyi şekilde yönetebilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



 http://www.gunebakis.com.tr/haber/giresun8217da-cindemir-donemi-68327.html




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir