Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7969 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   20 Mart 2012 - 18:43

GİRMEP Toplantısı Teşekkürü

Büyüt
Küçült
GİRMEP Toplantısı
Hafta sonu gerçekleştirilen Giresun Medya Platformu toplantısı sonrası Başkan Ali Şükrü Kara bir teşekkür ve bilgilendirme açıklaması yayınladı.

Ali Şükrü Kara açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

“Hafta sonu gerçekten hoşumuza giden bir toplantı gerçekleştirdik. Hafif gerilimli, biraz tartışmalı geçen toplantı sonuç açısından verimli oldu. En azından arkadaşlarımız düşüncelerini, sıkıntılarını, eleştiri ve memnuniyetlerini açıkça ortaya koydular. Bizde düşüncelerimizi gayet açıkça ortaya koyduk. Belki de Giresun camiasında bu kadar heyecan yaşanan ender toplantılardan biri oldu. Katılım sağlayan, görüş bildiren, eleştiren, memnuniyetini dile getiren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Şu bir kez daha bilinmeli ki, biz burada bir bedel-karşılık beklemeden Giresun yararına hizmet vermeye çalışıyoruz. Zamanımızdan, emeğimizden, ailemizden, cebimizden vererek bu işleri yürütmeye çalışıyoruz. Bazan bizden Giresun’un bütün sorunlarına el atmamız ve çözmemiz bekleniyor. Bu doğru değil. Biz elimizden geldiğince yayın desteği verebilir, kamuoyu oluşturmaya çalışabiliriz. Giresun’un sorunları ile ilgili devletin kurumları zaten mevcut, Giresun ile ilgili birçok STK var. Basının Giresun’da yaşayan ve sorunlara daha vakıf kurumları var.

Toplantıda bazı arkadaşlarımızın açıklamalarının internet sitelerinde yayınlanmasından sonra, aynı sitelerde bizim verdiğimiz cevapların yer almaması üzerine şu açıklamalarda zaruri olmuştur.

GİRMEP’te koltuklar bize baki değildir. Camia ne isterse biz ona uyarız. Giresun dernek ve federasyonlarının mekanları her zaman bizimdir. Giresun Dernekler birliği 15-20 yıl bir merkezi olmaksızın bu işi yürüttü, bugünlere taşıdı. Bir yer oluşturmak ve onu yürütmek maliyet gerektirir. Bugün federasyon binasındayız, sorun bakalım kaç bin lira kira veriyorlar? Ve nasıl, hangi şartlar altında veriyorlar? Çok isteniyorsa taşın altına elimizi hep beraber sokup yapalım. Üç kişiyi öne atıp bu işi yapın demekle bu işler olmuyor.

Zeki Al arkadaşımızın editörlüğünü yaptığı bazı sitelerde "Nuri Yılmaz konuştu, Platform sustu" şeklinde haberlere yer verilmiştir. Bu doğru değildir. 

Nuri Yılmaz derneklerle uğraşmış sonra kendi reklamını yapmak için birkaç site kurmuştur. Ve bu siteleri daha sonra satmıştır. Yapsa yürütse kendi sitelerini yürütürdü. Nuri Yılmaz haber sitesi tüccarıdır…  Acaba Giresun Medya Platformu’nu ele geçirip, onu da mı bir yerlere satacak? Nuri Yılmaz boşuna gazel okumaktadır.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir