Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8678 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   20 Kasım 2011 - 10:16

GÖRELE'NİN SESİ Gazetesi okuyucu ile buluştu.

Büyüt
Küçült
GÖRELENİN SESİ Gazetesi okuyucu ile
Deneyimli gazeteci Ali Kaya'nın kurduğu gazete Görele'de yayına başladı. Haberlere getirdiği farklı bakış açısıyla dikkat çeken gazete ilk sayısı ile okuyucusundan tam not aldı.

GÖRELE’NİN SESİ Gazetesi okuyucu ile buluştu.

Deneyimli gazeteci Ali Kaya'nın kurduğu gazete Görele'de yayına başladı. Haberlere getirdiği farklı bakış açısıyla dikkat çeken gazete ilk sayısı ile okuyucusundan tam not aldı.

  

Çıktığı gün Görele’de gündeme oturan gazete, sütunlarında yer verdiği haberleri ile okuyucularının ilgi odağı oldu. Rutin haber yerine özel haberleri ile göz dolduran gazete haftada bir gün ve renkli olarak çıkacak.

GÖRELE’NİN SESİ Gazetesini kuran ve aynı zamanda Genel Yayın Yönetmenliğini de yapan Ali Kaya, “ Yüzeysel ve kopyala yapıştır türü, internette dolaşan haberleri okuyucuya sunan gazete olmayacağız. Haberin derinliklerine inecek ve perde arkasında yaşananları okuyucularımıza duyuracağız. Amacımız Görele’de gündem oluşturacak haberlere imza atmak. Şayet biz bu tür gündem oluşturacak haberler yaparsak, Görele’de hizmetin kalitesi artar, Görele makus talihini yener, Görele hak ettiği daha çağdaş ve daha modern yerlere gelir. Biz Görele halkının sesiyiz. Görele halkının hakkını ve çıkarlarını gözeten haberler ile her zaman Görele Halkının yanında olacağız. Çizgimiz ve ilkemiz Görele’dir, Görele Halkıdır. Bu arada yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için hatırlatmakta fayda var. Biz GÖRELE’NİN SESİ Gazetesi olarak Eynesil’den Çanakçı-Karabörk’e ve Harşıt Çayına kadar olan bölgeyi kast ediyoruz. Öncelikli hedefimiz bu noktalardır. Elimizden geldiğince bu bölgede yaşayan halkın gözü, kulağı ve sesi olacağız. Üzerimize aldığımız yükün ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Bu manada halkımızdan bizi yalnız bırakmamalarını ve bize sahip çıkmalarını talep ediyoruz. “şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

Gazete’nin Sahibi, Kuşdili Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adına Şeref Köçek. Haber Koordinatörü ve Spor Sorumlusu olarak ise serdar Kara görev yapıyor. 

--
ALİ KAYA HABER (alikayahaber@gmail.com)




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir