Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7178 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   27 Mart 2012 - 10:37

İçme Suyu ve Atık su Projesinin ihalesi öncesi, Ankara'da tören

Büyüt
Küçült
İçme Suyu ve Atık su Projesinin ihalesi öncesi, Ankarada
Bulancak ilçesi İçme Suyu ve Atık su Projesinin ihalesi öncesi, Ankara'da tören düzenleniyor.

      Bulancak ilçesi İçme Suyu ve Atık su Projesinin ihalesi öncesi, Ankara’da tören düzenleniyor.

 

              İlçemiz geneli su şebekesi yenileme ve Güzelyalı Mahallesi kanalizasyonunun da içinde bulunduğu, AB Hibe Programı kapsamında yapılacak olan ihale öncesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanlığının Ankara’da ortaklaşa düzenlediği “Çevre Altyapı Yatırım Projeleri Açılış Töreni” ne Belediyemiz de davet edildi.

 

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yatırım Aracı(IPA) kapsamında başlayacak ve 23 adet belediyeye hizmet verecek su temini, atıksu arıtma tesisi ve katı atık yönetim tesisi yapım işlerinin gerçekleştirilmesini sağlayacak Çevre Altyapı Yatırım Projelerinin Açılış Töreni”nin AB Komisyonu Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jean-Maurice RIPERT ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan BAYRAKTAR imzalı davetiyesi Belediyemize ulaştı. 28 Mart 2012 Çarşamba günü yapılacak törene, Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, Başkan Yardımcısı Niyazi KARAİBRAHİM ve Fen İşleri yetkilileri katılacaklar. Tören ihale olunacak projenin katılım ortaklarını bir araya getirecek. Bu proje % 85 Avrupa Birliği, % 6 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve % 9 Belediyemizin katılı ile gerçekleşecektir.

 

    Gerçekleştirilecek tören sonrası iki hafta içinde İlçemize ait projenin ihale edilmesi bekleniyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir