Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7611 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   07 Şubat 2012 - 18:54

İlimiz EMİTT Fuarında Tanıtılacak

Büyüt
Küçült
İlimiz EMİTT Fuarında
Bu yıl 16.'sı düzenlenen ve turizm dünyasını buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMİTT) Fuarı Vali Dursun Ali Şahin'inde katılımıyla İstanbul'da açılıyor.

Bu yıl 16.'sı düzenlenen ve turizm dünyasını buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMİTT) Fuarı Vali Dursun Ali Şahin'inde katılımıyla İstanbul’da açılıyor.   9-12 Şubat tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP’ta 10 Salonda, 60.500 m2 alanda, 62 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 4.500 katılımcı ile yapılacak olan uluslararası düzeyde Türkiye’nin en büyük fuarı EMİTT’e ilimizi, Valiliğimiz adına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü temsil edecek.   Valiliğimiz adına İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne tahsis edilen EMİTT´in 12.Salonunda yer alan yaklaşık 60 metrekarelik çift katlı Giresun Standında, cazip bir turizm destinasyonu haline gelen ilimize özgü tüm turizm değerlerini görmek mümkün olacak.   Ayrıca, Giresun’u tanıtıcı kitaplar, broşürler, cd, harita ve afişlerin dağıtılacağı, ilimizin son dönemde çekilmiş en güzel karelerin yer aldığı resimlerin sergileneceği stantta; Giresun’da üretilen fındık, fındık ürünleri, çeşitli kaynak ve maden suyu, unlu mamuller, Fiskobirlik ürünleri ikram edilecek. İlimizde faaliyet gösteren turizme yönelik pek çok otel ve seyahat acente temsilcilerinin de yer alacağı stantlar da ilimiz her yönüyle tanıtılacak.   Geçen yıllara göre daha görkemli ve yoğun geçmesi beklenen EMİTT Fuarı, 12 Şubat 2012 Pazar akşamı çeşitli etkinliklerle kapanacak.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir