Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8708 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   09 Eylül 2011 - 19:05

İngilizce öğretmenleri seminerden geçti

Büyüt
Küçült
İngilizce öğretmenleri seminerden
Milli Eğitim Bakanlığı' nın başlattığı seminere katılan, Bağcılar, Esenler, Güngören ve Zeytinburnu'nda görev yapan İngilizce Öğretmenleri eğitim seminerinden geçirildi. Bir haftalık seminerin ardından öğretmenlere sertifikaları verildi.

İngilizce öğretmenleri seminerden geçti

Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı seminere katılan, Bağcılar, Esenler, Güngören ve Zeytinburnu'nda görev yapan İngilizce Öğretmenleri eğitim seminerinden geçirildi. Bir haftalık seminerin ardından öğretmenlere sertifikaları verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İngilizce Öğretmenlerine yönelik başlatılan “İngilizce Öğretmenleri Eğitim Semineri” seminerlerinin Bağcılar, Esenler, Güngören ve Zeytinburnu bölümü tamamlandı. Dört ilçeden 367 İngilizce öğretmeninin katıldığı ve bir hafta devam eden seminerin sertifika töreni Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Eğitime katılan öğretmenleri tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Ülkemizin yaşanan değişim ve dönüşümün, eğitimde de gerçekleşmesi gerekiyor. Bunun için sizlere büyük iş düşüyor” dedi.

Bağcılar’da okulların fiziki yapılarında gerçekleştirilen düzenlemelerin yanında son 7 yılda 40’a yakın okulun da eğitime kazandırıldığına dikkat çeken Başkan Çağırıcı, “Sağlık Meslek Lisemiz ve İmam Hatip Lisemiz bu yıl eğitime başladı. Turizm ve Otelcilik Lisemiz ise önümüzdeki yıla hazırlanıyor. 8 bin dönüm üzerine de fen lisemizi planlıyoruz” diye konuştu.

Programda konuşan Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş da seminere katılan öğretmenleri tebrik etti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir