Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12131 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   29 Ağustos 2013 - 18:47

Kuveyt Türk, Giresun Şubesi'nde Altın Toplama Günleri

Büyüt
Küçült
Kuveyt Türk, Giresun Şubesinde Altın Toplama
Kuveyt Türk, Giresun Şubesi'nde 2 - 3 Eylül tarihlerinde altın günleri gerçekleştiriyor

Kuveyt Türk, Giresun Şubesi’nde 2 – 3 Eylül tarihlerinde altın günleri gerçekleştiriyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası, altın konusundaki öncülüğünü devam ettirerek ve birçok müşterisinden gelen talebi de göz önünde bulundurarak, altın hesapları için altın günleri kampanyasına devam ediyor.

Kuveyt Türk, yaklaşık 3 senedir İstanbul Altın Rafinesi (İAR) aracılığı ile yaptığı altın günlerine Giresun Şubesi’nde 2 – 3 Eylül tarihlerinde devam ediyor.

Altın ürünlerini tüketiciyle buluşturmada ilk olmayı hedefleyen Kuveyt Türk, “Altın Günleri“ kampanyası ile sektörde yenilikçi bir hizmete daha imza attı.  Altın günleri ile müşterilerin bilezik, küpe, kolye, çeyrek gibi değerli ziynet eşyalarını banka hesaplarına yatırmalarını sağlayan Kuveyt Türk, bu kampanya sonucunda bugüne kadar yastık altındaki 5.5 ton altını ekonomiye kazandırdı. 

Altın geçmişten bugüne sağlam bir yatırım aracı olarak görülmekte. Kuveyt Türk, “Altın Günleri” kampanyası ile müşterilerine hesaplarında gram olarak altınlarını saklama ve istedikleri miktarda alım-satım imkânı sunuyor, yastık altından ekonomiye kazandırılan bu altınları hesap işletim ücreti gibi hiçbir masraf almadan “Altına Altın Katılma Hesabı” ile müşterilerinin getiri elde etmelerini sağlıyor.

Geçtiğimiz yıl 16 altın ürünü ile 27 Ton altın hesap büyüklüğüne ulaşan banka, gelecek yıllarda da yenilikçi ürün ve hizmetleri ile müşteri beklentilerini maksimum seviyede karşılamayı hedeflemektedir.




Avantajları 
 
• Banka güvencesi  
• Saklama maliyetinden kurtulma 
• Altınların üzerinden kar payı alma imkânı. 
• Evde çalınma riskinin ortadan kalkması



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir