Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7138 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   23 Mayıs 2012 - 21:44

Kuzgun Yeni Camiine Kavuşuyor

Büyüt
Küçült
Kuzgun Yeni Camiine
Temel Atma Töreni 29 Mayısta



Temel Atma Töreni 29 Mayısta


Tirebolu Kuzgun Köyü Yeni Camii temel atma töreni 29 Mayıs Salı günü yapılacak. Tirebolu ve Doğankent’ten davet edilen protokole tabi kişilerin de katılımıyla yapılacak törenin bölgede bir ilk olması bekleniyor.

 

Konuyla ilgili olarak Cami Yaptırma Komitesi Başkanı Eyüp Kamat “Büyük bir gayretle başladığımız cami yapma çalışmamıza 29 Mayıs gibi önemli bir günde temel atarak başlayacağız. Başta Giresun milletvekillerimiz olmak üzere Tirebolu ve Doğankent protokolünü davet ettik. Halkımızın da katılımı ve katkısıyla yapacağımız 29 Mayıs saat 14:00’de başlayacak temel atma törenine bütün hemşerilerimizi davet ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bodrum katı yaparak Ramazanda ibadet edilir hale getirmek istiyoruz. Katkıları için şimdiden herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

Geçen sene başlayan cami inşaat çalışmaları Mühendis Mimar Ali Bahat’ın Osmanlı Mimari tarzı  yaptığı proje ile başlamıştı. 40-50 yıl önce yapılan küçük ve yetersiz mescid geçtiğimiz günlerde müftülüğün izni ile yıkılarak hafriyat çalışması başlamıştı.

 

İbrahim Balcıoğlu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir