Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12680 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   07 Mart 2013 - 09:18

MHP Kadın Kolları, Kadınları Kolluyor...

Büyüt
Küçült
MHP Kadın Kolları, Kadınları
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ''Kadının Geçmişten Günümüze Ülkemizdeki Konumu'' konulu bir panel düzenleyecek.

MHP Kadın Kolları, Kadınları Kolluyor…

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle “Kadının Geçmişten Günümüze Ülkemizdeki Konumu” konulu bir panel düzenleyecek.

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Necla Akyurt, "Kadın, toplumumuzda daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur. Bu sevgi ve özverinin temsilcisi olarak toplumda en seçkin konum Türk kadınına aittir. Geçmişten günümüze kadın emeğinin değer katmadığı tek bir alan düşünülemez. Toplumsal yaşamın her aşamasında, işyerinde, evde, sosyal, iktisadi, adli her anlamda kadın eli değen her şeyin  değişip güzelleştiği  gerçeği göz ardı edilmeyecek bir durumdur. Kadının yeri ve konumunun önemi nispetince çeşitli sorunlar ve sorumluklarla baş etmek zorunda oluşu da bilinen bir gerçektir" dedi.

"Dünya nüfusunun yarısını oluşturan kadınlar, az gelişmiş ve gelişmekte olan toplumlarda daha az eğitim almakta, eşlerinden, babalarından şiddet gören, kötü muameleye maruz kalan hatta yaşam hakları ellerinden alınan bir konuma itilmektedirler. Oysa bir toplumun geleceğini şekillendiren, ülkenin kaderini belirleyen en önemli misyon; kadınlarımıza-annelerimize aittir" diyen Akyurt, MHP Kadın kolları; kadın konusuna dar bir bakış açısıyla değil, kadınları sosyal, kültürel, iktisadi, hukuki çerçevede çözümler sunan bir anlayışla kucaklamaktadır" şeklinde konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde kadının ülkemizdeki konumuna yönelik bir panel düzenleneceğini söyleyen Akyurt, şunlara yer verdi; "8 Mart günü Giresun Belediyesi Eski Nikâh Salonunda (Depboy) Saat: 13.00’de yapılacak olan panelde Oturum Başkanlığını Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Aysun Türkmen yapacaktır.

Ve Panelde Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ülkü  KARA Düzgün ve Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Çetinkaya ile Giresun Barosu Avukatlarından Av. Ünzile Yüksel ve Avukat Emel Bodur Kılıç günün önemine dair bir konuşma gerçekleştireceklerdir."




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir