Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7528 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   16 Mart 2012 - 18:50

Öğretmenevinde Alkol İddiaları Doğru mu?

Büyüt
Küçült
Öğretmenevinde Alkol İddiaları Doğru
Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Giresun Şube Başkanı Recep YAĞCI bir basın bildirisi yayınlayarak ''Yıllardır Milli Eğitim Bakanlığının kanayan yarası durumunda olan öğretmen evlerinde birçok sorun bulunmaktadır.

Öğretmenevinde Alkol İddiaları Doğru mu?

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Giresun Şube Başkanı Recep YAĞCI bir basın bildirisi yayınlayarak ''Yıllardır Milli Eğitim Bakanlığının kanayan yarası durumunda olan öğretmen evlerinde birçok sorun bulunmaktadır. Bu sorunların başında, öğretmen evlerinin bazı bölgelerde adeta alkol mekanı halini alması ve bu kurumların gerçek sahipleri olan öğretmenlerimizin bu kurumlara girmekten imtina eder duruma gelmesi olarak göze çarpıyor” dedi.

 

Hani Alkol-Okul Arası En az 100 Metre idi?

ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI, “Son günlerde derneğimize ulaşan bazı eğitimciler, Piraziz öğretmenevinde de içki satışı ve servisi yapıldığını iddia etmektedir.  İddialar arasında, alkol tüketilen bu öğretmenevinin en yakın eğitim kurumuna uzaklığının 100 metrenin altında olduğu da bulunmaktadır. Alkollü içecekleri, eğitim kurumlarına ve ibadethanelere en az 100 metre uzaklıkta tutmaya özen gösteren ve 100 metreden yakın işletmelere işletim ruhsatı vermeyen zihniyet, Öğretmenlerin ailece girip çıktıkları öğretmen evlerinde alkol kullanılmasına hala neden seyirci kalıyor? Öğretmen Evlerinde Alkol kullanımı neden yasaklanmıyor?” diye sordu.

Devlet eliyle içki servisi mi yapılıyor?

ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI, “Bunun yanında Turizm Otelcilik ve uygulama okullarında da durum farklı değil. Burada öğrencilere alkol servisi yaptırılıyor. Bu kurumlara öğretmenlerin yanı sıra halkta rahatlıkla gelerek alkol ihtiyacını karşılıyor. Unutmamak gerekir ki öğretmen evleri bir devlet kurumudur. Buradan hareketle devlet, öğretmen evleri adı altında meyhane mi çalıştırmaktadır?” diye sordu.

 ÖĞ-DER Şube Başkanı YAĞCI sözlerini, “Devletin burada en üst düzeyde temsilcisi olan Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer DİNÇER’in öğretmenevlerinde ki alkol kepazeliğine bir an önce son vermesi ve bu kurumları tüm halkın hizmetine sunması gerekmektedir. Bu konudaki şikayetleri dikkate alacağını düşündüğümüz Sayın Bakan'ın, devlet eliyle meyhane çalıştırılması kepazeliğine son vermesini temenni ediyoruz” diyerek bitirdi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir