Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8957 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   07 Ağustos 2012 - 16:35

Sınav Başvurusu

Büyüt
Küçült
Sınav
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ''Türk İşaret Dili Tercümanlığı Sertifikası Sınavı Başvurusu '' ile ilgili bir bülten yayınladı.

Sınav Başvurusu   İl Milli Eğitim Müdürlüğü ''Türk İşaret Dili Tercümanlığı Sertifikası Sınavı Başvurusu '' ile ilgili bir bülten yayınladı.   Müdürlüğün konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle: Milli Eğitim Bakanlığınca, ülke genelinde bakanlık veya diğer kurum ve kuruluşlarca açılmış kurslardan “Türk İşaret Dili Tercümanlığı” belge veya sertifikası almış olanlara yönelik olarak; 21/06/2012 tarihli ve 28330 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Türk İşaret Dili Sisteminin Oluşturulması ve Uygulamasına Yönelik Usul ve Esasların Belirlenmesine İlişkin Yönetmelik” hükümlerinin geçici 2. maddesi doğrultusunda hazırlanan, Özel Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 2012/30 nolu Genelgesinde belirlenen hususlar doğrultusunda, 21 Eylül 2012 tarihinden sonra “Türk İşaret Dili Tercümanlığı Sertifikası Sınavı” yapılacaktır.             Başvuru için gerekli belgeler;   -Bakanlık veya diğer kurum ve kuruluşlarca açılmış olan kurslardan almış oldukları Türk İşaret Dili Tercümanı belge veya sertifikalarının noter onaylı suretleri. -TC. Kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi. -İkametgah belgesi. -Öğrenim durumunu gösteren diploma veya belgenin noter tasdikli sureti. -Bakanlık onaylı İşaret Dili Tercümanlığı Sertifikası almak üzere sınava girmek istediğine dair dilekçe.   Sınava girmek isteyen adayların yukarıda belirtilen başvuru evraklarını, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik bölümüne, 21/09/2012 tarihi mesai bitimine kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir.           Konu ile ilgili 2012/30 nolu genelge, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün http://orgm.meb.gov.tr/ internet sitesinin duyurular bölümünde yayınlanmıştır.    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir