Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10188 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2013 - 10:35

TKDK; GİŞHAD üyelerine destek çağrısı yaptı

Büyüt
Küçült
TKDK GİŞHAD üyelerine  destek çağrısı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmekte olan Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı kapsamında 11’ inci başvuru çağrı ilanı yayınladı.

TKDK; GİŞHAD üyelerine  destek çağrısı yaptı


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmekte olan Kırsal Kalkınma (IPARD) Programı kapsamında 11’ inci başvuru çağrı ilanı yayınladı. Bu bağlamda TKDK Giresun İl Koordinatörlüğü Gishad’a üye iş adamlarına desteklerle alakalı bilgilendirmede bulundu.


Program kapsamında 5.000 euro ‘dan 3.000.000 euroya kadar proje ile yapılan müracaatlarda her bir proje için yüzde 50 ile 65 arasında değişen oranlarda hibe desteği verilecektir. Program bütçesi Giresun’un da aralarında bulunduğu 42 ilde kullanılacak olup il bazında herhangi bir bütçe sınırlaması bulunmamaktadır. Faydalanıcılara uygun harcamalar karşılığında sağlanacak olan mali desteğin kaynağı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Eş-finansmanından oluşturulan IPARD Programı Fonudur. Bu destek “Kamu Katkısı” olarak adlandırılmaktadır. Bu kamu katkısı, program çerçevesinde gerçekleşmiş yatırımlar için geri ödemesiz olarak kullandırılacaktır. Başvurular 30 Eylül tarihi saat 09.00’dan itibaren, Giresun İl Koordinatörlüğü’nde kabul edilmeye başlanacak olup, başvuruların son teslim tarihi 31 Ekim saat 21.00’dir. Bu çağrı için son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir” uyarısı yapıldı.

 

Üye işadamlarının sorularının da cevap bulduğu programda, TKDK yetkileri Gişhad üyelerini il koordinatörlüğüne davet etti.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir