Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9409 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2011 - 14:07

Topal Osman Film ekibi Çağırıcı'yı ziyaret etti

Büyüt
Küçült
Topal Osman Film ekibi Çağırıcıyı ziyaret
Atatürk'ün Muhafız Alay Komutanı Giresunlu Topal Osman'ın hayatını beyaz perdeye taşımaya yönelik film çalışmaları devam ediyor.

Topal Osman Film ekibi Çağırıcı'yı ziyaret etti

Atatürk’ün Muhafız Alay Komutanı Giresunlu Topal Osman’ın hayatını beyaz perdeye taşımaya yönelik film çalışmaları devam ediyor. Yönetmen Atilla Akarsu ile bazı oyunculardan oluşan film ekibi, kendisi de Giresunlu olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti.

Bir süredir çekimleri devam eden “Atatürk’ün Fedaisi Topal Osman” Filminin ekibi Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti. Yönetmen Atilla Akarsu ve bazı oyuncuların katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette, kendisi de Giresunlu olan Başkan Lokman Çağırıcı’ya film hakkında bilgi verildi.

Topal Osman Ağa’nın Cumhuriyet’in kuruluş dönemlerinde önemli görevler ifa ettiğini ifade eden Başkan Çağırıcı, “Osman Ağa’nın filminin çekilecek önemli bir adım” dedi.

Filmin çekimlerini bir buçuk ay içerisinde tamamlayarak Mart ayında vizyona girmesini planladıklarını söyleyen Yönetmen Atilla Akarsu, “Filmin çekimlerini, Giresun, Düzce, Afyonkarahisar, İstanbul ve Ordu’da yapıyoruz. Beykoz’da büyük bir plato kurduk. Film vizyona girdiğinde 1 milyonun üzerinde izleyiciye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Filmin, 2 milyon TL’ye malolacağını ifade eden Akarsu, çekimlerin 300 kişilik bir ekiple devam ettiği bilgisini de verdi.

Filmde Mustafa Kemal Atatürk’ü oyuncu Mehmet Tokat, Topal Osman ise Reha Beyoğlu canlandırıyor.

Ziyarete katılan Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan da filme sivil toplum kuruluşları olarak destek verdiklerini ifade etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir