Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9900 kez okundu. | Kategori : Duyurular
Haberin Tarihi :   21 Ocak 2012 - 01:02

Transfer Yasağı Kalktı

Büyüt
Küçült
Transfer Yasağı
TRANSFER YASAĞIMIZI KALDIRDIK RİDGE MUNSY GİRESUNSPOR'DA

TRANSFER YASAĞIMIZI KALDIRDIK

RİDGE MUNSY GİRESUNSPOR’DA

*** Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu transfer yasağının kalkması için maddi-manevi katkı sağladı.

*** Giresunspor Yönetimi, bu büyük şehrin, büyük kulübünün transfer yasağının kaldırılması için gecesini gündüzüne katarak maddi-manevi hiçbir fedekarlıktan kaçınmadan çalıştı.

***Giresunspor aradığı santraforu İsviçre’de buldu. Kongolu RİDGE MUNSY’yle anlaşmaya varıldı.

Giresunspor kulübünün ara transfer döneminde yeni oyuncularla sözleşme yapmasını engelleyen transfer yasağı kalktı.

Yönetim Kurulu üyelerinin insanüstü gayreti ve maddi-manevi özverisiyle bir haftadır devam eden süreçte sona gelindi ve transfer yapılmasının önündeki engel ortadan kalktı.

Bu zorlu süreçte, Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor Yönetimi her türlü övgünün üstünde bir gayret ortaya koydu.

Canikli, Şahin ve Aksu, Giresunspor’un önünün açılması adına maddi ve manevi katkı yaparken, desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

YENİLER OYNAYABİLECEK

Transfer izninin alınması üzerine yeni oyuncular Emmanuel Banahene, Yunus Akman, Berkay Öztuvan ve İsmail Aslan’ın Boluspor maçında oynamasına engel bir durum kalmadı.

Tüm oyuncuların lisansları Boluspor maçına yetişecek ve Teknik Direktör Bahri Kaya’nın uygun bulması durumda ilk kez Giresunspor formasını giyecekler.

HYGOR GİTTİ, MUNSY GELDİ

Giresunspor Yönetimi olarak transfer çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu bağlamda Giresun’a getirilen Brezilyalı orta alan oyuncusu Hygor performans olarak hazır bulunmazken, İsviçre 1. Lig ekiplerinden SC. Kriens takımından Ridge Munsy ile kesin anlaşmaya varıldı.

Kongolu 22 yaşındaki oyuncu sağ kanat ve santrafor oynuyor. Munsy bu sezon SC Kriens takımında 12 maçta forma giydi ve bir gol kaydetti.

ŞEHİR KENETLENDİ

İsviçre’de resmi transfer işlemlerini tamamlayacak olan Munsy, önümüzdeki hafta oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasında forma giymek için hazır olacak.

Giresunspor Yönetim Kurulu’nun olağanüstü çabalarını taçlandırmak adına desteklerini esirgemeyen Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile bireysel olarak transfer izninin kaldırılmasına maddi katkıda bulunan tüm Giresunspor sevdalılarına teşekkürü bir borç biliyoruz.

GİRESUNSPOR YÖNETİM KURULU

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir