Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5523 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2013 - 10:36

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" coşkuyla kutlandı.

Büyüt
Küçült
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkuyla
Giresun'da, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" coşkuyla kutlandı.

Giresun'da, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" coşkuyla kutlandı.

Debboy mevkiinde toplanan Giresun Belediye Emekçileri Derneği (GİRBELEM), sendikalar ve siyasi parti üyeleri Gazi caddesi güzergâhını kullanarak kutlamaların yapılacağı Osman Ağa Meydanı'na kadar yürüdüler. Osman Ağa Meydanı’ndaki kutlamalara Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’da katıldı.

Osmanağa Meydanı'nda saygı duruşu ve basın açıklamasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapıldı.

Türk İş Giresun İl Temsilcisi Hüseyin Özdem, yaptığı konuşmada “Bugün dünyadaki tüm emekçilerin, emeğin uğradığı haksızlıklara karşı hep birlikte sesimizi buradan bir kez daha yükseltiyoruz. Biz 1 Mayıs 2013'de alanlarda, dünyaya ve ülkemize eşitliği, barışı, kardeşliği, özgürlüğü çağırıyoruz” dedi.

Belediye İş Sendikası Giresun Şube Başkanı Erdem Mert ise yaptığı konuşmada,"Bu 1 Mayıs'ta da istek ve taleplerimizi dile getirmek, çözüm bulunmasını sağlamak için alanlarda toplandık. Bizler taleplerimizi dile getirmeye bundan sonra da devam edeceğiz" diye konuştu.

Giresun Belediye Emekçileri Derneği (GİRBELEM) Başkanı Murat Kısa “Geçici, kadrolu, taşeron diye ayrıştırılmaya çalışan ama özünde tek bir sınıfı temsil eden tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mays İşçi ve Emekçi Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kutlama müzik eşliğinde yapılan eğlencelerle sona erdi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir