Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5754 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2012 - 21:22

2011 Yılının Denetleme Komisyonu Seçimi Yapıldı

Büyüt
Küçült
2011 Yılının Denetleme Komisyonu Seçimi
İl Genel Meclisi 2012 yılının ilk toplantısını dün Meclis Başkanı Osman Öden başkanlığında gerçekleştirildi.Özel idare Kültür Merkezinde İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapılan toplantının gündeminde ise Denetleme Komisyonu Seçimleri vardı.

2011 YILININ DENETLEME KOMİSYONU SEÇİMİ YAPILDI

İl Genel Meclisi 2012 yılının ilk toplantısını dün Meclis Başkanı Osman Öden başkanlığında gerçekleştirildi.Özel idare Kültür Merkezinde İl Genel Meclisi Toplantı salonunda yapılan toplantının gündeminde ise Denetleme Komisyonu Seçimleri vardı.

2011 yılının denetlenmesi için yapılan seçimlerde AK Parti gurubundan Ahmet Usta, Recep Hıdır, Fikret Karaarslan, Fazlı Derbeder ve CHP gurubundan Türker Salbacak, komisyona seçilen üyeler oldu. Seçilen komisyon üyeleri 2011 yılındaki yapılan gelir ve giderlerin denetlenmesi görevini yürütecekler.

Meclis BaÅŸkanı Osman Öden yaptığı açılış konuÅŸmasında “ 2011 yılında olduÄŸu gibi 2012 yılında da hizmetlerimiz ve çalışmalarımız devam edecektir. VatandaÅŸlarımız her ÅŸeyin en iyisine, en güzel hizmetlere layıktır. Tüm çalışanlarımızla Sayın Valimiz Dursun Ali Åžahin’le, Genel Sekreterimiz Mehmet Emür’le, Ä°l Genel Meclisi üyelerimizle bu çalışmalara dün olduÄŸu gibi bugünde gerekli katkıyı yereceÄŸiz. 2012 yılının hepimize ailelerimizle birlikte hayırlı bir sene geçirmeyi temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öden, Şırnak'ın Uludere ilçesinde, görev yapan Doğankent eski Kaymakamı olan Şırnak Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'a yapılan linç girişimini ve saldırıyı şiddetle kınadı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir