Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5775 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2012 - 18:56

2012 Yılı I.İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Büyüt
Küçült
2012 Yılı I.İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı
2012 Yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında, bugün saat 14:00'de Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

  2012 Yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dursun Ali Şahin başkanlığında, bugün saat 14:00’de Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.               Toplantıya; Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Kaymakamlar, Tapu Kadastro 9. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bölge Müdürlüğü, İller Bankası A.Ş. Bölge Müdürlüğü, D.S.İ 22. Bölge Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğünden yetkililer ile Belediye Başkanları ve İlimizdeki yatırımcı kuruluşların müdürleri katıldı.               Toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin, yılın ilk İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında kaymakamlarla, yerel idareciler ve 16 yatırımcı kuruluş temsilcileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “2011 yılı bizler için çok verimli geçti. Önceki yıllara göre projelerin bitirilmesinde önemli yol kat edildi. İşler artık çok daha hızlı ilerliyor. 10 yılda bitirilecek işler 2-3 yılda bitirilecek hale geldi.” dedi.               Yatırımların ağırlıklı olarak kadastro, tarım, ulaştırma, spor, enerji, eğitim, ormancılık ve sağlık sektörlerinde yoğunlaştığını kaydeden Vali Şahin, toplantının yatırım uygulamalarında ortaya çıkan sorunların çözümüne katkı sağlayacağını umduğunu belirtti. Tüm yatırımcı kuruluşlara çalışmalarında başarılar dileyen Vali Şahin, 2012 yılının Giresun için atılım yılı olacağını sözlerine ekledi.               Vali Şahin’in konuşmasının ardından toplantıya katılan yatırımcı kuruluşlar çalışmalarını aktardılar.   2012 YILI I. İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI GENEL DEĞERLENDİRME RAPORU                 İlimizde 2012 yatırım yılının I, Toplantısı itibariyle 16 yatırımcı kuruluşumuz, Programda bulunan 363 adet projenin 282 adedi üzerinde çalışmıştır. Bu projelerden 148 adedi bitirilmiş, 134 adedi ise devam etmektedir. 27 adet proje ihale aşamasında olup, 54 adet projeye ise çeşitli nedenlerle başlanılamamıştır.               Programdaki 363 projenin 101 adedi kadastro, 42 adedi tarım, 26 adedi ulaştırma, 23adedi spor, 17 adedi enerji, 14 adedi eğitim, 13 adedi ormancılık, 8 adedi sağlık ve 119 adedi de diğer kamu hizmetleri sektörlerine aittir.               İlimiz genelinde 2012 yatırım yılının I. toplantısı sonunda, 2011 yılına ait 233 Milyon 497 Bin 816 TL. ödeneğin 160 Milyon 986 Bin 313 TL.'si harcanmıştır.               Yatırımlar ağırlıklı olarak; kadastro, tarım, ulaştırma, spor, enerji, eğitim, ormancılık ve sağlık sektörlerinde yoğunlaşmaktadır.

   






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir