Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6605 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Aralık 2012 - 09:29

''2013 Atılım Yılı Olacak''

Büyüt
Küçült
2013 Atılım Yılı
Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımlarını değerlendirme toplantısında konuşan Vali Dursun Ali Şahin, 2013 yılının Milli Eğitim açısından her bakımdan atılım yılı olacağını söyledi.

''2013 Atılım Yılı Olacak''
Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımlarını değerlendirme toplantısında konuşan Vali Dursun Ali Şahin, 2013 yılının Milli Eğitim açısından her bakımdan atılım yılı olacağını söyledi.   Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımlarını her ay düzenli olarak takip eden Vali Şahin, bugünde Milli Eğitim Müdürü, Özel İdare Genel Sekreteri ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililerinden devam eden yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.   Toplantı sonunda görüşlerini açıklayan Vali Şahin, “ Milli Eğitim yatırımlarından son 4 ayda önemli yol kat edildi. Birçok inşaatımız zamanından önce bitirilerek hizmete girecek olması oldukça memnuniyet vericidir. Özel İdare yatırım bölümü bütçesinin %66’sı Milli Eğitime kanalize edilmiştir. Ayrıca Bakanlıktan aldığımız destekle de bir çok inşaatı devam ettiriyoruz ve yenilerinin yapılmasını hedefliyoruz. Bu inşaatların tamamlanmasıyla 2013 yılı Milli Eğitim açısından atılım yılı olacaktır” diye konuştu.   Toplantıda inşaatı devam eden veya ihale aşamasında bulunan Gedikkaya İÖO, Çıtlakkale İÖO, Güre İÖO, Piraziz Anadolu Lisesi, Yağlıdere Anadolu Lisesi, Bulancak Güzelyalı İÖO, Merkez Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Merkez Kapalı Spor Salonu, Tirebolu Kapalı Spor Salonu, Espiye İmam Hatip Lisesi Yurt Binası, Merkez Çıtlakkale Anaokulu, Merkez Fındıkyurdu Anaokulu, Güce Anaokulu, Tirebolu Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, Merkez İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi EK Bina ve bina tadilatı, Tirebolu Sakarya İlköğretim Okulu, Alucra 10 Derslikli Okul Binası ve 200 Öğrencilik Yurt Binası’nın durumları görüşüldü.  

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir