Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5018 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   02 Kasım 2012 - 18:41

30 Öğrenciye Burs Verildi

Büyüt
Küçült
30 Öğrenciye Burs
Zor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan 30 üniversite öğrencisine Giresun Deniz Yıldızı Derneğinden burs verildi.

DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN

30 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE BURS

    Zor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan 30 üniversite öğrencisine Giresun Deniz Yıldızı Derneğinden burs verildi.

    İhtiyaç  sahibi insanlara verdiği hizmetleri her yıl artırarak devam ettiren Giresun Deniz Yıldızı Derneği geleneksel hale getirdiği bursların da bu yıl öğrenci sayısını artırarak 30 öğrenciye çıkardı.

    Başkan Emine Acar, her yıl zor şartlarda yüksek öğrenimlerini tamamlamaya çalışan öğrencilerimizden en güç durumda olanlarını belirleyerek tıp fakültelerinde okuyan çocuklarımıza 150, diğer fakültelerde okuyan öğrencilerimize 100TL olmak üzere 1Kasım başlatıp, 1 Mayıs 2012 tarihinde bitecek şekilde toplam yedi ay öğrencilerimize burs imkanı hazırlamaya çalışıyoruz. Bugünden itibaren bankamıza verdiğimiz otomatik talimat gereği burslar öğrencilerimizin hesabına geçecek. Burs konusunda başta hayırsever işadamı Öner Hekim ve Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Atar olmak üzere katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 02.11.2012

 

Derneğimiz 2012/2013 Öğretim yılında 30 öğrenciye burs vermektedir.

 

        21.11.2012

 Emine ACAR

   Yönetim Kurulu Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir