Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5378 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2011 - 19:07

35 Yıllık Çileden Sonra Yeni Eve Kavuştu

Büyüt
Küçült
35 Yıllık Çileden Sonra Yeni Eve
Yaklaşık otuz beş yıldır tahta evde yaşarken; Dernek tarafından yapılan yeni ev cumartesi günü teyzeye teslim edilecek.

35 YILLIK ÇİLEDEN SONRA YENİ  EVE KAVUŞTU 

    Yaklaşık otuz beş yıldır tahta evde yaşarken; Dernek tarafından yapılan yeni ev cumartesi günü teyzeye teslim edilecek.

     Hayatının büyük bir bölümünü tahtadan yapılmış bir odada yaşamaya çalışırken Deniz Yıldızı Derneğinin yardım elinden sonra teyze yeni bir ev ve yeni bir hayata kavuşacak. Yaklaşık on yıl önce eşini kaybeden teyze, 12 yaşındaki kızını da evin içinde elektrik çarpması sonucu kaybetti. En yakın komşusuna uzaklığı epeyce uzak olan teyze ormanın eteğinde tuvaleti dışarıda tahtadan bir evde kendi haline yaşamaya çalışıyor. Dernek, Muhtar ve yardımseverlerle işbirliği yaptıktan sonra teyzeyi ekranlara alarak yardımsever insanlarımızdan gelen yardımlarla birlikte yaklaşık bir yıllık çalışmadan sonra teyzeye 40 metre kare yeni ev yaptı. Deniz Yıldızı Derneğinin yardımseverlerle birlikte yaptığı yeni evin açılışı valimiz Dursun Ali Şahin tarafından 26 Kasım 2011 Cumartesi günü sat 14.00’da yapılacak. Çok zor şartlarda yaşarken hayat teyze için yeniden başlayacak.

     Başkan Emine Acar, komşularından uzak, kapısı ve tuvaleti olmayan tahta bir evde yaşarken derneğimiz, yaklaşık bir yıllık çalışmanın sonunda yardımsever insanlarımızın da katkılarıyla birlikte teyzeyi yeni evine kavuşturdu. Bu çalışmada birçok yardımseverimizin katkıları oldu. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, köy muhtarı başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, tahta evde yaşarken derneğimizin bir yıllık çalışması sonunda yaptığımız yeni evinin açılış törenine tüm yardımseverlerimizi davet ediyorum dedi.

         

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir