Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6161 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   06 Ocak 2012 - 16:25

4 ve 5 Yaşındaki 2 Kardeş Yanarak Can Verdi

Büyüt
Küçült
4 ve 5 Yaşındaki 2 Kardeş Yanarak Can
Merkeze bağlı Çavuşoğlu Köyünde Sude Duygu ve İsmail Topal kardeşler Perşembe akşamı evde çıkan yangın sonucu yanarak hayatlarını kaybettiler.

4 ve 5 YAŞINDAKİ  İKİ KARDEŞ

YANARAK CAN VERDİ 

    Merkeze bağlı Çavuşoğlu Köyünde Sude Duygu ve İsmail Topal kardeşler Perşembe akşamı evde çıkan yangın sonucu yanarak hayatlarını kaybettiler.


  

    Babaları inşaatta çalışırken annelerinin dışarıdaki bir ihtiyacı gidermek için kaldığı süre içinde henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında 5 yaşındaki Sude Duygu ve 4 yaşındaki İsmail önce aşırı dumanlardan zehirlenerek sonra da yangından kurtarılamayarak her iki çocuk da yanarak can verdi.

    Yangın sonucu hayatlarını kaybeden çocukların anne ve babasını ziyaret eden başkan Emine Acar, zaten zor şartlarda yaşarken bir yangın yaşayan ailemizin hem sağlık sorunları var hem de kalacak yerleri yok. Biz dernek olarak aileyi yardımseverlerle bir araya getirerek önce muhtarımızın rehberliğinde aileye bir ev sonra da evin iç eşyalarını tamamlayarak en azından bundan sonraki yaşantılarında aileye katkıda bulunmak istiyoruz. 4 ve 5 yaşında iki çocuğunu yanarak kaydeden aileye yardımcı olmak için yardımseverlerimiz 214 22 35 nolu telefondan ve denizyildizidernegi_28@hotmail.com. mail adresinden bize ulaşırlarsa biz de muhtarımızın rehberliğinde en kısa zamanda evini yaptırarak iç eşyalarını tamamlayıp anne ve babayı birlikte yeni yapılacak evine taşıyabiliriz. Bunun için yardımseverlerimizin yardımlarına ihtiyacımız var. Zaten fakirlik içinde yaşamaya çalışırken iki çocuğunu da yanarak kaybeden anne babaya Allah sabır versin dedi.


 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir