Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6082 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   18 Kasım 2011 - 18:48

45 Yeni Araç, Orman Bölge Müdürlüğünün Emrinde

Büyüt
Küçült
45 Yeni Araç, Orman Bölge Müdürlüğünün
Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Giresun Orman Bölge Müdürlüğü bünyesine katılan 45 adet iş ve hizmet aracının dağıtım töreni, kurum kampusunda yapıldı.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Giresun Orman Bölge Müdürlüğü bünyesine katılan 45 adet iş ve hizmet aracının dağıtım töreni, kurum kampusunda yapıldı.

  

  


 Yaklaşık 1 milyon 950 bin lira değerindeki; 32 adet su tankı, 8 adet hizmet vasıtası, 5 adet yangın ilk müdahale aracı, 2 adet greyder, 1 adet dozer, 1 adet ekskavatör, 1 adet treylerin Bölge Orman Müdürlüğünün hizmetine kazandırıldığı törende konuşan Giresun Orman Bölge Müdürü, “Bugün burada kazasız belasız çalışmak üzere, devletimize, Giresun’umuza, Giresun halkımıza borcumuzu ödemek üzere toplandık. Müdürlüğümüzün en önemli faaliyetlerinden birisi; yol bakım yapım ve onarım çalışmalarıdır. Giresun ve Ordu vilayetimizin en çok ihtiyacı olan hizmet yol hizmetidir. 2012 yılında inşallah daha çok yol yapacağız. Orman ve köy yollarına daha çok hizmet edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 Ardından söz alan Orman Genel Müdürü Mustafa Kurtulmuşlu, “ Hala daha, “Orman Genel Müdürlüğü yerimizi elimizden aldı" diyenlere şunu söylüyorum: Babasından kalan 30 dönüm ormanları elinden alınmış bir genel müdürü olarak konuşuyorum. Belki devlet tapusunu veremez ama, bu ormanlardan istifade edilecek bütün kaynakları burada yaşayan insanlara vereceğiz. Türkiye’deki ormanla vatandaş arasındaki problemlerin tümünü çözmeyi hedefliyoruz. Devlet ormanlarından, millet ormanlarına geçeceğiz. Ormanları daha çok genişleteceğiz. Daha çok ağaç ekeceğiz. Ormanlardan daha çok gelir elde edeceğiz. Ama bu geliri, bu kaynağı milletin hizmetine sunacağız. Vatandaşın, işin içinde olmadığı hiçbir işi yapmayacağız. Vatandaşın beğenmediği işi yapmayacağız.” şeklinde konuştu.

 Orman Bölge Müdürlüğü sınırları içerisindeki Ordu ve Giresun illerinin tamamı ve Sivas ilinin Koyuluhisar ilçelerine hizmet verecek olan araçların hizmete sunulduğu tören, daha sonra kurdela kesimi ve dua okunmasının ardından, araçların protokol eşliğinde incelenmesiyle sona erdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir