Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8425 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2013 - 18:46

A. Adayı Topatan' dan Teşekkür Mesajı

Büyüt
Küçült
A. Adayı Topatan dan Teşekkür
Daha önce Aday Adaylığını açıkladığımız toplantıda görüş ve düşüncelerimi siz basın mensupları ile paylaşmıştım. Bu bülten, bu süreçte sizlerin partime ve şahsıma gösterdiği ilgi ve alakaya bir teşekkür mesajıdır.

Daha önce Aday Adaylığını açıkladığımız toplantıda görüş ve düşüncelerimi siz basın mensupları ile paylaşmıştım. Bu bülten, bu süreçte sizlerin partime ve şahsıma gösterdiği ilgi ve alakaya bir teşekkür mesajıdır.

25 Ekimden bu yana Ak Parti Giresun Belediye BaÅŸkan Aday Adayı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu süre içinde Valilik binasında bulunan kurumları, Ä°l Özel Ä°daresini,  Esnaf ve Sanatkârlar Odasını, Giresunspor'u, Bazı EÄŸitim kurumlarını, Engeliler Spor Kulübü ve Engelliler DerneÄŸini, Cuma Pazarını, Minibüs durağını, bazı iÅŸyerlerini ziyaret ettik. Sokak ve caddelerde vatandaÅŸlarımızla buluÅŸtuk.  Basın yayın organlarımızı ziyaret ettik. Böylece toplumun her kesimine ulaÅŸmaya çalıştık. Bu ziyaretlerde partime ve ÅŸahsıma gösterilen ilgi alakaya teÅŸekkür ediyorum. Ziyaretlerimize temayül yoklamasının yapılmasından sonra da devam edeceÄŸiz ve aday belirlenme sürecinin bitimine kadar mümkün olan yerlere ulaÅŸmaya gayret edeceÄŸiz.

Bu seçimin diğer seçimlerden farkı, Belediye Başkanından öte Giresun'un ufkunu, vizyonunu, kimliğini, ruhunu değiştirecek bir önderi seçecek olmasıdır. Bu inanç ve ruhla yola çıktık.

"Cevher ustasının elinde mücevher olur". Belediyecilik, yöneticilik ve siyasette geçen 30 yıllık tecrübemize güvenerek Belediyenin ve ÅŸehrin en üst yönetimine yani Belediye BaÅŸkanlığına talip olduk. Bunun dışında bir herhangi bir görev düşüncemiz yoktur. Tecrübe ve bilgi birikimim bana ÅŸunu gösterdi ki Giresun halkına hizmet edebilmek için karar gücünün elimizde olmasına ihtiyaç vardır. Onun için diyorum ki tecrübelerimi yansıtmak için baÅŸkanlık gücünün yanımda olması gerekir. Bunun dışında hiçbir makam projelerimizi hayata geçirmemize kafi gelmeyecektir. Tecrübemiz var, ufkumuz var, heyecanımız var, azmimiz var, projelerimiz var diyerek yola çıktık . Bu düşüncelerimizi Giresun’un, Giresun halkının hizmetine sunmamız için yürütmenin başında bulunmamız, yani karar mekanizmasının başında olmamızdan baÅŸka bir yol yoktur.

Yaptığımız çalışmalarda aldığım intibadan aday olacağıma ve sonrasında aday olarak çalışmalarımı sürdüreceğime olan inancım bir kat daha artmıştır. Çalışmalarımız bu yönde yoğunlaştırılmaktadır. Ancak partimin kararı ne olursa olsun seçimlerin sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve İnşaallah Giresun'un AK Parti'li belediyeye kavuşması, İktidar ile AK Parti'li belediyenin el-ele vermesi için bütün gayretimizi göstereceğiz.

Merhum Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın dediği gibi "hak şerleri hayr eyler, ârif anı seyreyler, zan etme ki gayreyler, mevlâ görelim neyler, neylerse güzel eyler"



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir