Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5191 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   26 Nisan 2013 - 12:37

AB Türkiye Delegasyonu Müsteşarından Ziyaret

Büyüt
Küçült
AB Türkiye Delegasyonu Müsteşarından
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu 1.Müsteşarı Stefano Fantaroni, Prof.Dr. Yaşar UYSAL ve Prof.Dr. Derya Sevinç dün Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Noktası ile AB Delegasyonunun birlikte gerçekleştirdiği “Bölgesel Gençlik Konferansı” etkinliğine katılacak olan ABi Türkiye Delegasyonu 1.Müsteşarı Stefano Fantaroni, Prof.Dr. Yaşar UYSAL ve Prof.Dr. Derya Sevinç , Vali Şahin’e yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali  Şahin, müsteşar ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar dileyerek, düzenlenecek etkinliğin ilimize hayırlı ve yararlı olmasını temenni etti.

Ziyarette Vali Yardımcısı Yüksel Çelik de hazır bulundu.

24-25-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bölgesel Gençlik Konferansı çerçevesinde bugün (25 Nisan 2013) Saat:09.00’da Hotel New Jasmin’de uzman konuşmacıların katıldığı panel düzenlendi.

Ayrıca 5 farklı üniversiteden(Rize RTE Üniversitesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi,Giresun Üniversitesi,Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi) 50 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan konferans süresince interaktif bir ortamda öğrenciler uzman konuşmacılar ile birlikte AB-Türkiye İlişkileri, Türkiye’nin AB’ye uyum süreci gibi konular hakkında istişare yapacaklardır.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir