Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6088 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   30 Eylül 2011 - 19:05

Ada' nın Karşısında Adayı Konuştular

Büyüt
Küçült
Ada nın Karşısında Adayı
Giresun Çevre ve Kültür Derneği üyeleri rutin olarak yapmış olduğu toplantıların en sonuncusunu Keşap Uzuncakum Mevkiinde bulunan Amazon Aretias Hotel'de gerçekleştirdi.

  ADA’NIN KARŞISINDA ADAYI KONUŞTULAR 

   Giresun Çevre ve Kültür Derneği üyeleri rutin olarak yapmış olduğu toplantıların en sonuncusunu Keşap Uzuncakum Mevkiinde bulunan Amazon Aretias Hotel’de gerçekleştirdi.  Her toplantıda Giresun’la alakalı bir konuyu gündemlerine alan ve konu ile ilgili bir uzmanı konuk eden Çevre ve Kültür Derneği, bu ayki toplantılarına Giresun Valiliği öncülüğünde Giresun Adası’ nda kazı çalışması yapan ekibin uzmanı Konya Selçuk Üniversitesi Protohistory ve Ön Asya Arkeolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Yard. Doç Dr. Ertekin Doksanaltı’ yı misafir etti.

   Giresun Adası’ nda yapılan çalışmalar hakkında bir sunum yapan Yardımcı Doç. Dr. Ertekin Doksanaltı sunumunun ardından Giresun Çevre ve Kültür Derneği üyelerinin sorularını yanıtladı.

   Gecede bir konuşma yapan Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu “ Geleneksel hale getirdiğimiz toplantılarımızın birisinde daha bir aradayız. Bilindiği üzere her toplantımızda Giresun’la alakalı bir konuyu gündeme alıp bu konu üzerinde konunun uzmanları eşliğinde tartışıyor ve Giresun için olumlu sonuçlar çıkarmaya çalışıyoruz. Bu toplantımızda davetimizi kırmayıp bizi onurlandıran Sn. Yard.Doç.Dr. Ertekin Doksanaltı hocamıza tüm dernek yönetimimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

     

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir