Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10038 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Ekim 2012 - 09:56

Adabahçe Evleri'nin Dev Maketi Büyük İlgi Görüyor

Büyüt
Küçült
Adabahçe Evlerinin Dev Maketi Büyük İlgi
Yapı sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi ve sektöre getirdiği yeniliklerle bir Giresun markası olan Gezmişler İnşaat,

ADABAHÇE EVLERİ'NİN DEV MAKETİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

 

Yapı sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi ve sektöre getirdiği yeniliklerle bir Giresun markası olan Gezmişler İnşaat, 15 Eylüldeki Proje Lansmanından sonra, bir ilke daha imza atarak yeni projesi olan ADABAHÇE EVLERİ'nin Tanıtım Ofisini ve Maketini hizmete sundu.

Gazi Caddesi Topal Sokak’ta faaliyet gösteren Tanıtım Ofisinde görücüye çıkan Giresun’un en prestijli projesi ADABAHÇE EVLERİ’nin dev ölçülerdeki Maketi ve şık katalogları büyük ilgi görüyor.

ADABAHÇE EVLERİ; 24 saat güvenliğiyle, ultra lüks sosyal yaşam alanlarıyla, kent merkezinde bol oksijenli dağ esintisiyle, kaya zeminiyle ve eşsiz mimarisiyle alternatifi olmayan konsept bir proje olarak karşımıza çıkarken “İlk” leriyle sektörüne öncülük ediyor.

224 konuttan oluşan ADABAHÇE EVLERİ; bir tarafında Burunucu ve Giresun Kalesi, diğer tarafında  Gedikkaya ve Giresun Adası  manzarasıyla rüyalardaki yaşamı sunuyor.

Giresun'da İnşaat sektöründe bir ilk olan “Proje Tanıtım Ofisi ve Maket”; projeyi 3 boyutlu olarak görebilme ve tercih yapma imkanı sağlayarak Giresunlular'ı şaşırtmaya devam ediyor. Giresunlular'ın daha nitelikli hizmet alması açısından bu tür yeniliklerin olması, ziyaretçiler tarafından olumlu karşılanıyor.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir