Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6466 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   08 Mart 2012 - 20:04

AH Giresun Vah Giresun

Büyüt
Küçült
AH Giresun Vah
Başlık Bu, Beğenirsiniz Beğenmesiniz, Ama Benim Yazacağım Olay Bu, Neresinden Bakarsanız Skandal.

      Maliye yılın vergi mükelleflerine ödül verecek, Buraya kadar her şey normal, yer ve mekan aranıyor (Yemekli) Uygun fiyat 50 lira civarıdır, bu toplantı 500 kişilik olsa 25.000 TL eder, bunun içinde bir mikrofon Haydi haydi alınırdı ve vali beyin serzenişine gerek kalmazdı.

Yer Ayvasıl Liman Cafe Restoran,

Vali bey serzenişinde haklı, Ama Giresun’un bu şekilde ulusal medyada yer alması hiç  yakışık almadı, Acaba bu konu ulusal medyaya böyle yansıtılmasaydı daha mı iyi olurdu? Kesinlikle.

            Her il kendi Kültürel değerini ön plana çıkartıyor, Ankara ve Van kedisini, Samsun Bizden çalma pidesini, denizli horozunu, Trabzon bizden çalma kolbastıyı, bu örnekler çok vs . Ama biz kendimizi fındığımızı ve yaylalarımızı tanıtamıyoruz, tanıtmak sadece lay lay lom ile olmaz, Örnek bakın Ekşi oğluna, Dört parsellik OVİT yaylasını ulusal basına nasıl tanıtıyor, her yıl gelen gidenin hesabı yok, ünü yurt dışına kadar gitti.

            Biz ne yapıyoruz yaylamıza turist gelmesin diye çok bahsettiğimiz koç kayasını bile turizm listesine sokamadık, Doğru dürüst bir tiyatro salonumuz yok, olanda oyunlarda boş kalmasın diye bedava bilet dağıtıyoruz, Bedava bilet alanda onun suyunu çıkartıyor, kemençe taaaa Yunanistan’a gitti tescilletemedik, Sis dağı dedik asiye dedik Trabzonlular sahiplendi, fındık başkenti dedik Hükümet FKB Kavgasına kurban verdik, Şimdi Vali Bey çıkmış mikrofon diyor, Sayın valim Kesinlikle Haklısınız ama Bu ayıp Giresun’a mal edilemez, Bu Ayıp organizasyonu yapana aittir, Fakat bu şekilde Giresun’un ulusal medyada yer alması Yakışık kaçmamıştır, Hemen hemen tüm ulusal kanallarda toplantının VİDEO su haber olarak yayınlanmış, Başkaları Giresunluya …….. Gülmüşleridir!!!!.

            VİDEO Sosyal paylaşım sitelerinde tıklananlar arasında HİT (En Üst Sıra) olmuştur,Sayın valimizin geldiğinden beri takipçisiyim, gelen gideni bu sefer aratmadı, Sayın Valim Bundan sonra sizden beklediğim şudur, Ulusal medyaya daha çok malzeme vermeniz ama tabi’i ki tanıtım, Tabi’i ki Turizm,vs vs.

            Böyle Nahoş Olaylarla Değil Hoş Olaylarla Giresun’umun Adı Öne Çıkmalı.

            İğneyi Birazda kendimize batıralım, Reklam alan ve Giresun’da yayın yapan Gazete dergi İnternet Portalı vs bir çok Kişi bu haberi Vali beyin Serzenişi olarak geçti, Yani İhale valiye kaldı, Şunu Sormalı Acaba Reklam geliri Korkusu ile mi? Bu konuyu geçiştirdiniz.

 Haber.Giresunajans.com




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir