Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8690 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   14 Mart 2013 - 13:49

Ahmet Bilge'ye Büyük Onur

Büyüt
Küçült
Ahmet Bilgeye Büyük
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti düzenlediği yarışmayla 2012 yılının en iyilerini belirledi

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti düzenlediği yarışmayla 2012 yılının en iyilerini belirledi

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yarışmada İhlas Haber Ajansı Giresun Muhabiri Ahmet Bilge yılın en iyi haber fotoğrafı kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 2012 Yılı Geleneksel Türkiye Gazetecilik Başarı Ödüllerini kazananlar belirlendi. Ödül töreninin tarihi ve yeri daha sonra açıklanacak.

Yönetmelik uyarınca ödül seçici kurulları şu isimlerden oluştu;

Gazetecilik: İsmail Ballı (İHA Genel Müdür Yardımcısı), Turhan Bozkurt (Zaman Gazetesi Ekonomi Editörü), Necdet Doğan (Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü), Sevim Ertemur (Gazeteci), Ayşe Özek Karasu (Habertürk Gazetesi Genel Koordinatörü), Vahap Munyar (TGC Başkan Yardımcısı) ve Tahir Özyurtseven(Milliyet Gazetesi Yayın Koordinatörü)

Radyo TV: Zafer Arapkirli (Habertürk TV Anchorman), Engin Başçı (TRT  Muhabiri- İletişim Doktoru) Prof. Dr. Şükran Esen (Marmara Üniversitesi  İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü Öğretim  Üyesi), Sibel Güneş (TGC Genel Sekreteri-HTV İç Yapımlar Direktörü), Nurettin Soydan (Güneş Gazetesi Magazin Müdürü), Doğan Şentürk (Fox TV Haber ve Spor Genel Yayın Yönetmeni ve Sevinç Yeşiltaş
( TRT Prodüktörü)

İnternet:  Mustafa Akgül (İnternet Teknolojileri Derneği Başkanı), Ercüment İşleyen (Milliyet Gazetesi İnternet Yayın Yönetmeni), Hakan Kara( Cumhuriyet Gazetesi Haber Müdürü), Erol Önderoğlu (Gazeteci), Olay  Tan (Olay Haber Genel Yayın Yönetmeni), Dr. Recep Yaşar (TGC Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Yeşiltepe (Ntvmsnbc Genel Yayın Yönetmeni)

 

Valiliğe yol yaptırarak öğrencileri çamur deryasından kurtaran İHA Giresun Muhabiri Ahmet Bilge’nin çektiği “Öğrencilerin Yol Çilesi” fotoğrafı 2012 yılının en iyi haber fotoğrafı ödülüne layık görüldü.

 

Birçok değerli basın mensubunun ödül aldığı gecede Bilge'ye verilen birincilik ödülü Giresunluları sevindirdi.






Fotoğraf Dalında:

İHA’da 24.03.2012 tarihinde yayımlanan “Öğrencilerin Yol Çilesi” konulu fotoğrafıyla Ahmet Bilge ödüle değer bulundu.

 

İHA Giresun Muhabiri Ahmet Bilge’nin yılın fotoğraf ödülünü aldığı yarışmada Hürriyet Gazetesi’nden Eyüp Serbest’in “Oğlumu Bırakma” konulu fotoğrafı ise övgüye değer görüldü.

İHA Giresun Muhabiri Ahmet Bilge 2007 yılında Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nden “Şehit Eşe Son Dokunuş” fotoğrafıyla ikincilik, 2009 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden “Ölümü Erteleyen Kadın” haberiyle de ikincilik ödülleri almıştı.


Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri 53.’sü düzenlenecek, ödül töreninin yeri ve zamanı daha sonra açıklanacak.


Haber.Giresunajans.com




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir