Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3322 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   28 Kasım 2022 - 08:59

AK Gençlik’ten Gençlik Buluşması

Büyüt
Küçült
AK Gençlik’ten Gençlik

AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları tarafından Giresun’da “İlk Oyum AK Parti’ye, İlk Oyum Erdoğan’a Giresun Gençlik Buluşması”nın ilki gerçekleştirildi.
Türkiye Yüzyılı hedefi doğrultusunda, AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İstanbul Milletvekilleri Serap Yaşar ve İffet Polat, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer 2023’te ilk kez oy kullanacak gençlerle bir araya geldi.
Giresun Üniversitesi’nde eğitim öğren üniversiteli ve Giresunlu gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, genç seçmenler 2023’e dair merak ettiği tüm soruları siyasilere sordu.

Programların sıklıkla devam edeceğini kaydeden AK Parti Giresun İl Gençlik Kolları Başkanı Esma Betül Akılmak, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yoldan ilerlemeye devam ettiklerini söyledi.

Akılmak, “Tevazu ve samimiyetle genç arkadaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyoruz. Çok verimli bir buluşma gerçekleştirdik. 2023 Genel Seçimlerinin en büyük aktörleri ilk defa oy kullanacak arkadaşlarımız olacak. Bizler de Giresun’da yeni seçmenlerle sahada buluşuyor, onlarla hasbihal ediyoruz. Merak ettiklerini cevaplamaya çalışıyoruz. Görüyoruz ki özellikle gençlerimizden AK Partimize ve Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a verilecek destek her zamanki gibi büyük. Bu bizleri sevindiriyor. Daha çok çalışıp, daha çok genç arkadaşlarımızla bir araya gelip Türkiye Yüzyılı misyonunu anlatıyoruz. Giresun davasına inanıyor, Giresun 2023’e hazırlanıyor.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir