Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5157 kez okundu. | Kategori : GÄ°RESUN
Haberin Tarihi :   20 AÄŸustos 2012 - 16:39

Ak Parti Giresun İl Teşkilatı' nda Bayramlaşma

Büyüt
Küçült
Ak Parti Giresun İl Teşkilatı nda
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Teşkilatı'nda Ramazan Bayramı münasebeti ile ''Bayramlaşma Töreni'' yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Giresun İl Teşkilatı'nda Ramazan Bayramı münasebeti ile ''Bayramlaşma Töreni'' yapıldı.

 

Bayramın ilk günü yapılan törene, katılım yüksek olurken, birlik ve beraberlik gösterileri ile vurguları adeta tavan yaptı. Törende, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, Giresun İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Şeyma Tekin, katılımcıların bayramlarını kutladılar.



 

Törende açılış konuşmasını yapan AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, partililerin ve Giresun halkının bayramlarını kutladı. "Bayramlar, bir araya gelmek, birlik ve beraberliği pekiştirmek için vesiledir" diyen İl Başkanı Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Bugün hep birlikte burada son derece güzel, milletvekillerimizle teşkilatlarımızla, üyelerimizle ve vatandaşlarla bir aradayız. Hamdolsun bugünümüze. İnşallah tüm günlerimiz bu şekilde güzel olur"

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı ise, Ramazan ayında 2 ilçe hariç Giresun'da tüm ilçeleri ziyaret ederek, esnaflar ve vatandaÅŸlarla bir araya geldiklerini söyledi. Tatlı, Giresun'da AK Parti ile yakalanan güzel havanın sürmesini temenni ederek,"Ramazan Bayramı’nın Giresun’a, bölgemize, ülkemize, tüm Ä°slam alemine hayırlı uÄŸurlu olur. Ä°nÅŸallah hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuÅŸuruz. Tabi biz bu Ramazan boyunca biraz çalışmalar yaptık. 2 ilçemiz dışındaki tüm ilçelerimizi ziyaret ettik. Esnaflarımızı ve halkımızla bir araya geldik. Gerçekten Giresun’da çok güzel bir hava var. Bu havanın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Çünkü önümüzde belki 1, belki de de 1,5 yıl içinde yerel seçimler yapılacak. Ä°nÅŸallah bu çalışmalar artarak devam eder ve bizler de baÅŸarıya nail oluruz" diye konuÅŸtu.

 

Törende son konuşmayı ise AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi yaptı. Geldi, konuşmasında dünyada Müslümanlara yönelik yapılan zulümlere değindi, terör örgütüne sert mesajlar ve fındık üreticilerine fiyat güvencesi verdi.

 

Geldi, Myammar ve Suriye'de Müslümanların zulümlere uğradığını, Ramazan Bayramı vesilesi ile bu zulümlerin son bulmasını ümit ettiklerini aktararak, şunları ifade etti:

 

"Ramazan Bayramı’nı hep birlikte idrak ediyoruz. Bugün gerçekten 30 günün sonunda herkesin ziyadesi ile istifade ettiÄŸi bir Ramazan ayı sonunda birlik ve beraberlik içersinde bir bayram geçiriyoruz. Ä°nanıyoruz ki özellikle Ä°slam Alemi’nde süren kan ve gözyaşı bu bayram vesilesi son bulur. Uzun süredir gerek Myammar’da, gerekse de Suriye’de devam eden bir katliamlar var. Diliyorum ki bayram vesilesi ile oradaki insanlara yapılan bu zulümler son bulur"

 

"Ülkemizdeki birlik ve beraberlik havasının devam etmesini diliyorum. Maalesef yıllardır milletimizin çektiği terör belasından inşallah en az zayiatla kurtuluruz. Terör belasından kurtulmak için topyekun mücadele devam ediyor" diyen Geldi, şunları ifade etti:

 

"İnanıyoruz ki ülkemizin birlik ve beraberlik içinde güvenlik kuvvetlerimizin gösterdiği son zamanlardaki büyük mücadele ile ciddi mesafe alındı"

 

Geldi, fındık üreticilerine de fiyat ve üreticilere kendilerine destek olmaya devam edecekleri güvencesi de verdi.

 

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin, fındık fiyatlarının belli rakamın altına inmesi durumunda bu duruma sessiz kalmayacakları sözünü hatırlatan Geldi,"

 

Fındık hasadında artık hasat edilen ürünler harmana inmeye başladı. Fiyatlar aşağıda görünüyor. Satış söz konusu değil ama bazı kesimlerin spekülasyonları sonucu fiyatlar aşağıda tutulmaya çalışılıyor. Bununla ilgili daha önce grup başkanvekilimizin üreticiye güvence olan sözleri olmuştu. İnanıyoruz ki, üreticimizin bilinçli hareketi ve bizlerin de gayreti ile fındıktaki suni fiyat indirimi değişecek ve fındık gerçek değerine doğru yükselecektir. Üreticimiz eğer bu konuda bilinçli hareket ederse fındık değerini mutlaka bulacaktır. Biz de üzerimize düşeni yapacağız" dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir