Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7382 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2014 - 12:17

AKSU Kursiyerler ile Bir Araya Geldi

Büyüt
Küçült
AKSU Kursiyerler ile Bir Araya
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve eşi Müge Aksu Batlama mevkiinde bulunan bir restoranda Giresun Belediyesi El Yetenekleri Kazandırma Kursu kursiyerleri ile bir araya geldi

Burada bir konuşma yapan Başkan Aksu, “El Yeteneği Kazandırma Kursu'nda çok güzel yetenekler ortaya koyarak güzel işler çıkardınız. Sizler, hocamız ve mahalle halkımızla Giresun'da bir güzelliği, bir kültürü ortaya çıkarmaya çalıştık. Sizlere bir kurs açtık ve sizde buna sahip çıktınız. Sizinle beraber bir şeyle üretmeye çalıştık. Hepinize teşekkür ederim. Bugün de sizler ile bir arada olmak, sorunlarınızı dinlemek için buradayım. Hepiniz benim için çok değerli ablalarımız kardeşlerimizsiniz. Yine sizler ile beraber olacağım. Elimizde olan imkanları hep birlikte kullanıp beraber çözüm üreteceğiz. Siz uygun gördüğünüz sürece yine sizinle olmaya devam edeceğim. Beni kırmayarak geldiniz, hepinize çok teşekkür ederim.” Dedi.

Kurs eğitmeni Fatma Ertürk de, "Ev hanımlaraına, eğitim, üretim ve kazanç kapısını aralayan belediye başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri bir arada toplayan, şehrimize ait değerleri üretmemizi sağlayan El Yetenekleri Kazandırma Kursu'nu hayata geçirdi ve bizlere bu fırsatı sağladı. Emeğin ve emekçinin yanında olan Kerim Bey'e ve eşi Müge Hanım'a bir kez daha tüm kursiyer öğrencilerim adına şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.

Buraya bizleri davet ettiğiniz için size ve eşinize teşekkür ederiz diyen kursiyerler ise Aksu’ya çalışmalarında başarılar dilediler. 

Daha sonra buradan ayrılan Başkan Aksu’nun ardından bayan Aksu, bayan kursiyerler ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. 

Uzun süren sohbetin ardından kursiyerler ve bayan Aksu buradan ayrıldılar.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Bulancak Ajans
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir