Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3901 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   23 Eylül 2022 - 09:51

Ali Meral Toprağa Verildi

Büyüt
Küçült
Ali Meral Toprağa

Giresun Medya Platformu Genel Sekreteri ve Harşit TV Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Öner Meral’in babası Ali Meral Doğankent Merkez Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Çatalağaç Köyü’nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

30 Ağustos günü bahçede fındık topladığı sırada kaza geçirmek suretiyle yararlanan Ali Meral (73) kaldırıldığı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımda tedavi altına alınmış ve tedavinin iyi gittiği belirtilirken aniden kan değerleri düşmesi sonucu dün gece saatlerinde vefat etmişti.

Cenaze namazında Abdullah Öner Meral’i Giresun STK temsilcileri, Çatalağaç köylüleri ve Harşıtlı hemşerileri ve kalabalık bir halk topluluğu yalnız bırakmadı.

Ali Meral amcamıza Allah’tan rahmet, arkadaşımız Abdullah Öner Meral ve ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir