Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7181 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2021 - 11:09

ALUCRALI İMAM MARMARA BÖLGE BİRİNCİSİ OLDU

Büyüt
Küçült
ALUCRALI İMAM MARMARA BÖLGE BİRİNCİSİ


"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik hafızlık yarışmasınıda Alucralı Hafız Yusuf  Kiracı Marmara bölge birincisi oldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen 6. Bölge Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışmasına Çanakkale, Tekirdağ, Sakarya, Yalova, Bursa, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Kütahya, Kocaeli ve Bilecik’te birinci olan din görevlileri katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde oluşturulan sınav komisyonunun değerlendirmeleri sonucunda yarışmaya Çanakkale birincisi olarak katılan Biga İlçesi / Geyikkırı Köyü Camii 4/B İmam Hatibi Yusuf KİRACI bölge birincisi  oldu.

Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii  Baş İmam  Hatibi İsrafil Kiracı'nın oğlu ve halen Çanakkale Biga ilçesi Geyikkırı köy Camiisinde İmam Hatiplik görevini sürdüren  Yusuf Kiracı 13 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştirilecek 17. Erkek Din Görevlileri Türkiye Hafızlık Yarışma Finaline katılma hakkını kazandı.

Alucra Fevzi Çakmak Köyü Dernek Yönetim kurulu ve gençlik kolları başkanlığı 13 Eylül 2021 tarihinde Türkiye finaline katılacak olan hemşerileri Yusuf Kiracı'ya başarılar dilediler

Haber : Yavuz Kayacık



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir