Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8361 kez okundu. | Kategori : GİRESUN
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2021 - 10:20

ATATÜRK KÖŞESİ YENİLENDİ

Büyüt
Küçült
ATATÜRK KÖŞESİ

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterlerinin yer aldığı Seldeğirmeni Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki alan yeniden düzenlendi.

Faaliyeti sonlandırılan Atatürk Stadı arkasında bulunan istinat duvarında oluşturulmuş olan Atatürk Köşesi titiz bir çalışmanın ardından yenilendi. Aynı zamanda ışıklı hale getirilen posterler 23 Nisan nedeniyle daha büyük bir anlam kazanırken, Belediye tarafından yapılan bu çalışma halk arasında beğeni topladı.

Yenilenerek daha modern ve daha estetik hâle getirilip, çok daha modern bir görüntüye kavuşan Atatürk Köşesi vatandaşlar arasında ilgi uyandırdı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yapılan bu örnek çalışma dolayısıyla Belediye ekiplerini kutlayarak: “İyi bir tasarım ve başarılı bir çalışma oldu. Güzel bir eser ortaya çıktığını düşünüyorum. Bir duvarın bu şekilde anlamı çok büyük bir şekilde süslenmesi manevi olarak bizler için çok değerli. Bugün burada yapılan şey, toplumumuzun kültürünü tanıtan büyük bir değerdir” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir